Goedkope Horloges bij AliExpress

Wat je van ver haalt is niet alleen lekker, maar ook nog eens spotgoedkoop! De meest bekende webshop van China is AliExpress, dè plek om heel voordelig van alles te kopen, ook horloges. De interface van AliExpress biedt een uitstekende mogelijkheid om eenvoudig te betalen, je pakje te traceren, eventueel met de Chinese verkopers te chatten – uiteraard met voertaal Engels – en van de prijzen word je heel blij. Verzending is zo goed als altijd gratis inclusief standaard Buyer Protection: je krijgt je geld terug als je bestelling onverhoopt niet wordt bezorgd binnen de afgesproken tijd.

Houd wel rekening met een langere verzendtijd, zo tussen de 2 en 6 weken. Betalen kan met Alipay, een veilige Chinese variant op Paypal.

Unique Woman Quartz Analog Hollow Musical Note Style leather WristWatch
OTEX New Brand Fashion Men Sports Watch
British Style Emerald Watch
Fashion Design Women Watch
Watch
CURREN Original Men Brand Quartz Steel Watch
SINOBI Sports Men's Military Wrist Watch
WEIDE Brand Reloj Hombre Men Fashion Business Watch
NAVIFORCE Brand Men Watch
Men Watch
Top Brand NAVIFORCE Fashion Mens Watch
SK Business Silver Mesh Band Women Watch
Limited Ochstin Luxury Brand Military Watch
SKONE Brand 6 Hands 24 Hours Function Silicone Sport Watch
Naviforce Luxury Brand Fashion Dual Display Digital Quartz Watch
TIME100 Women's Watch
Megir Watch
TVG Mens Dual Display LED FASHION Watch
Vorige |  1  2  | Volgende

Goedkope Horloges uit China – De spelregels

Hoe goedkoop je aankoop uit China ook is; wees er van bewust dat je pakje door de douane eruit gepikt kan worden en je invoerrechten moet betalen. China is nou eenmaal geen Europese Unie…
Spreid daarom je aankopen en vermijd zoveel mogelijk aankopen met een totaalbedrag van meer dan € 22 want onder dat bedrag ben je sowieso geen belasting verschuldigd. Koop ook geen overduidelijke ‘neppers’ want deze kunnen geconfisqueerd worden bij binnenkomst in de EU.

Het zijn een paar spelregels, maar houd je je daaraan dan kun je een heleboel onbezorgd shopplezier hebben op AliExpress. En niet alleen voor goedkope horloges!