Buddha to Buddha Dameshorloges

Buddha to Buddha DameshorlogesBekend van de handgemaakte zware, zilveren sieraden komt Buddha to Buddha nu ook met een geweldige collectie horloges. Met hetzelfde kenmerkende design en gebruik makend van het beste edelstaal, saffierglas, zilver, leer en kunststof is een Buddha to Buddha horloge een perfecte kroon op je sieradencollectie met nog altijd het verre Oosten als inspiratiebron. Stoere horloges met een filosofische insteek: draai de opvallende Mindstate bezels en vind jouw ideale gemoedstoestand – Enjoy ~ Embrace Life ~ Live Your Dreams ~ Moment Of Silence ~ Meet Friends – van de dag.
Buddha to Buddha Twenty Years of Craftsmanship Anniversary Book
Buddha to Buddha Buddha XS Pendant
Buddha to Buddha Katja Oorsieraden
Buddha to Buddha Refined Katja Ring
Buddha to Buddha Chain Oorsieraden
Buddha to Buddha Nathalie Oorsieraden
Buddha to Buddha Ellen Oorsieraden
Buddha to Buddha Essential Necklace XS
Buddha to Buddha Refined Chain Ring
Buddha to Buddha Katja XS Ring
Buddha to Buddha George Small Ring 16 mm
Buddha to Buddha George Small Ring 15 mm
Buddha to Buddha George Small Ring 19 mm
Buddha to Buddha George Small Ring 20 mm
Buddha to Buddha George Small Ring 18 mm
Buddha to Buddha Esther Small Ring 17 mm
Buddha to Buddha Esther Small Ring 18 mm
Buddha to Buddha Ben Small Ring 19 mm
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  9  | Volgende

Buddha to Buddha Dameshorloges – Het begin

Tijdens een vakantie in India werd de oprichter van Buddha to Buddha geraakt door het land en de mensen. Het meditatieve, de rust en spiritualiteit van de lokale bevolking in combinatie met het prachtige landschap inspireerde hem tot een ontwerp voor een zilveren armband. Een lokale ambachtsman smeedde zijn ontwerp tot het allereerste Buddha to Buddha sieraad. En zo is het begonnen. Tegenwoordig worden de sieraden ontworpen in Amsterdam en tot leven gebracht door de beste zilversmeden van Bali, het eiland waarmee het bedrijf zich zeer verbonden voelt. De Balinese gemeenschap wordt ondersteund door de Bali Children Foundation.

Buddha to Buddha – State of Mind

Nog altijd staat het sieradenmerk voor meer dan sieraden en horloges alleen. De Aquatic Explorer en Accelerator horlogeserie geven niet alleen de tijd weer, ook helpen ze je met het vinden van jouw speciale moment van de dag. Gebruik de Mindstate ring en geef aan wanneer  je wilt afspreken met vrienden, een rustpunt zoekt, je dromen achterna gaat of gewoon plezier wilt maken. Deze state of mind is net zo belangrijk voor jou als voor het bedrijf zelf; zij geloven in vriendschap en teamwork om tot het beste resultaat te komen. En dat zie je over al in, of het nu sieraden, de tassenlijn of deze nieuwe collectie horloges zijn.