Cluse Dameshorloges

Cluse DameshorlogsStrak en zo tijdloos als een horloge maar kan zijn; het hot en trendy horlogemerk Cluse verrast ook dit jaar weer met een grote collectie strakke horloges die je outfit helemaal compleet maken. Vanuit hun atelier in Amsterdam ontwerpt Cluse minimalistische wijzerplaten in zilver of goud gecoate roestvrijstalen horlogekast, gecomplementeerd met met metallic lederen mesh horlogebanden of Milanese bandjes in de huidige modekleuren. En allemaal in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, dus kies nu jouw Cluse voor dit seizoen.

CLUSE La Bohème Mesh Silver/White CL18105
CLUSE La Bohème Silver White/Brown CL18210
CLUSE La Bohème Silver White/Black CL18208
CLUSE La Bohème Gold White/Black CL18406
CLUSE La Bohème Gold Black/Black CL18401
CLUSE La Bohème Full Black CL18501
CLUSE La Bohème Full Black/Nude CL18503
CLUSE La Bohème Silver White/Nude CL18231
CLUSE Minuit Rose Gold White/Pastel Mint CL30017
CLUSE Minuit Gold White/Pink CL30020
CLUSE La Vedette Mesh Silver/White CL50005
CLUSE La Vedette Gold Black/Black CL50012
CLUSE La Vedette Silver White/Silver Metallic CL50021
CLUSE Minuit Gold Black/Gold Metallic CL30037
CLUSE La Bohème Mesh Silver/Black CL18106
CLUSE La Bohème Rose Gold White/Pastel Mint CL18021
CLUSE Minuit Silver White/Silver Metallic CL30039
CLUSE La Bohème Silver White/Grey CL18215

0 1 2 3 4 5 6 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Fashionable horloges van Cluse

Cluse horloge - La Boheme Zwart/Goud/MetallicSimpel is het nieuwe chic. Dat zie je door het hele ontwerp van de Cluse dameshorloges heen. Herkenbaar aan de elegante en rustige wijzerplaat in een eenvoudige gouden of zilveren horlogekast zijn er horloges als de oversized La Bohème en de kleinere Minuit: een strak horloge voor nog geen honderd euro met in talloze kleuren en metallic goud of zilver verkrijgbare mesh horlogeband die je kunt verwisselen voor een nieuwe look. Of een Cluse met een speels tikje vintage: de La Vedette Mesh die met zijn retro gebold horlogeglas, offwhite wijzerplaat in combinatie met zilver, rosé gouden of geelgouden horlogekast- en band past bij elke outfit.

Cluse Horloges met Marmeren Wijzerplaat

Cluse horloge - La Roche Wit Marmer/ Rosé Goud/TaupeDe horlogelijn La Rochede rots – van Cluse is een lust voor het oog; deze horloges zijn voorzien van een authentiek marmeren wijzerplaat die elk horloge unieke uitstraling geven. Er zijn modellen uit wit marmer met de bekende grijze aders, tot zwart marmer met een lichte doortekening. Het marmer, dat voor elk horloge anders is, in combinatie met de strakke vormgeving maakt deze dameshorloges echt bijzonder. De prijs? Een heel stuk lager dan je zou verwachten voor een uniek horloge.

Cluse – Beauty in Simplicity