Cluse Dameshorloges

Cluse DameshorlogsStrak en zo tijdloos als een horloge maar kan zijn; het hot en trendy horlogemerk Cluse verrast ook dit jaar weer met een grote collectie strakke horloges die je outfit helemaal compleet maken. Vanuit hun atelier in Amsterdam ontwerpt Cluse minimalistische wijzerplaten in zilver of goud gecoate roestvrijstalen horlogekast, gecomplementeerd met met metallic lederen mesh horlogebanden of Milanese bandjes in de huidige modekleuren. En allemaal in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, dus kies nu jouw Cluse voor dit seizoen.

CLUSE La Bohème Rose Gold Black/Black CL18001
CLUSE La Bohème Rose Gold Black/Grey CL18018
CLUSE Minuit Silver White/Pink CL30005
CLUSE Minuit Full Black CL30008
CLUSE Minuit Mesh Silver/Black CL30015
CLUSE Minuit Rose Gold White/Sunny Yellow Stripes CL30032
CLUSE Minuit Full Black/Nude CL30027
CLUSE La Vedette Rose Gold White/Black CL50008
CLUSE La Vedette Silver Silver/Black CL50014
CLUSE La Vedette Full Black CL50015
CLUSE Minuit Full Black/Mustard CL30033
CLUSE La Vedette Silver/Blue Velvet CL50017
CLUSE Minuit Rose Gold White/Caramel CL30021
CLUSE La Bohème Rose Gold White/Blue Denim CL18025
CLUSE Minuit Gold White/Gold Metallic CL30036
CLUSE La Bohème Gold Black/Mustard CL18420
CLUSE Pavane Silver Stones CL18301
CLUSE La Bohème Rose Gold White/Caramel CL18011

0 1 2 3 4 5 6 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Fashionable horloges van Cluse

Cluse horloge - La Boheme Zwart/Goud/MetallicSimpel is het nieuwe chic. Dat zie je door het hele ontwerp van de Cluse dameshorloges heen. Herkenbaar aan de elegante en rustige wijzerplaat in een eenvoudige gouden of zilveren horlogekast zijn er horloges als de oversized La Bohème en de kleinere Minuit: een strak horloge voor nog geen honderd euro met in talloze kleuren en metallic goud of zilver verkrijgbare mesh horlogeband die je kunt verwisselen voor een nieuwe look. Of een Cluse met een speels tikje vintage: de La Vedette Mesh die met zijn retro gebold horlogeglas, offwhite wijzerplaat in combinatie met zilver, rosé gouden of geelgouden horlogekast- en band past bij elke outfit.

Cluse Horloges met Marmeren Wijzerplaat

Cluse horloge - La Roche Wit Marmer/ Rosé Goud/TaupeDe horlogelijn La Rochede rots – van Cluse is een lust voor het oog; deze horloges zijn voorzien van een authentiek marmeren wijzerplaat die elk horloge unieke uitstraling geven. Er zijn modellen uit wit marmer met de bekende grijze aders, tot zwart marmer met een lichte doortekening. Het marmer, dat voor elk horloge anders is, in combinatie met de strakke vormgeving maakt deze dameshorloges echt bijzonder. De prijs? Een heel stuk lager dan je zou verwachten voor een uniek horloge.

Cluse – Beauty in Simplicity