Pequignet Dameshorloges

Pequignet DameshorlogesPequignet is een prachtig horlogemerk in de luxe categorie. Oorspronkelijk ontworpen in Frankrijk en vervaardigd in Zwitserland geven de ontwerpen, alsmede het gebruik van bi-color edelmetaal, goud, leder, edelstaal en satijn deze luxueuze horloges van dit familebedrijf een prestigieuze uitstraling. De beroemde Moorea schakelband, waarbij gematteerde en gepolijste schakels samen een perfect geheel vormen wordt nog altijd bij diverse horlogemodellen gebruikt en met recht; een Pequignet horloge valt op door haar tijdloze elegantie.

Producten per pagina:
Sortering:

Onbekend maakt niet onbemind, en die stelling geldt zeker voor Pequignet. Niet altijd even bekend bij het grote publiek, maar horlogeliefhebbers kennen de naam van dit luxe horlogemerk met de kenmerkende fleur-de-lis in het logo maar al te goed. De Moorea collectie – de naam komt van het renpaard van Emile Pequignet, de oprichter van het Zwitserse familiebedrijf – kent een groot succes sinds de introductie in 1984. Een subtiele combinatie van raffinement en eenvoud gaven deze dameshorloges een eigen stijl.

 

Ook de in een nieuw jasje gestoken Moorea horlogemodellen stralen dit raffinement uit, zowel door het moderne design als door het gebruik van eigentijdse materialen als rubber, leder, satijn, edelstaal en diverse goudsoorten. Dankzij deze grote variatie in materialen variëren de prijzen van deze horloges, zodat er voor liefhebbers altijd een horloge naar wens is te vinden.