Diesel Herenhorloges

Diesel horlogesVan robuust tot retro: Diesel horloges hebben altijd hun eigen, bijzondere vormgeving. Het merk komt al sinds 1978 met een eigen modelijn en sinds daar ook horloges  werden opgenomen, lukt het Diesel elk jaar opnieuw een in het oog springende horlogecollectie te komen. Neem een trip in de tijd met de vintage mannenhorloges met hun gerestylde jaren ’80 look of laat u liever uw oog vallen op de stoere oversized sporthorloges; Diesel heeft een horloge voor elke man.

Diesel horloge
Diesel DIESEL DZ1440
Diesel Horloge Armbar DZ1820
Diesel DIESEL DZ1777
Diesel horloge
Diesel horloge
Diesel horloge
Diesel Horloge Rasp DZ1802
Diesel Horloge Chief Master DZ1399
Diesel horloge
Diesel horloge
Diesel Horloge Rasp DZ1764
Diesel Horloge Rasp DZ1763
Diesel Horloge Rasp DZ1801
Diesel horloge

0 1 2 3 4 5 6 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Diesel Herenhorloges – altijd online

Online Diesel artikelen kopen kan al heel lang. Als een van de eerste grote mode- en lifestylemerken startte Diesel al in 1995 met het topdomein diesel.com om al 2 jaar later met een eerste online winkel te komen. Ook in games zijn ze aanwezig: videogames als The Sims en op Playstation Home kom je de fashion van Diesel tegen.

De nieuwe horlogelijn voor dit seizoen kent diverse modellen: de Rubber Company siliconen sporthorloges in diverse kleuren en de stoere Black Out modellen waarbij  zwart combineert zwart combineert in de IP roestvrijstalen horloges, veelal met een extra grote kast en extra grote details. De bestsellers blijven: de SBA collectie met horloges die er subliem uitzien door de gewaagde combinatie kleur en materialen:  metaal, staal en siliconen.