Renard Herenhorloges

Renard Watches - ChronografenHet in Amsterdam gevestigde Renard Watches is gespecialiseerd in het ontwerpen van herenhorloges en chronografen met een vintage look. Horloges met een minimalistische vormgeving die zijn oorsprong kent in de zestig en zeventiger jaren van de vorige eeuw; de periode waarin de technologie met rappe schreden zijn intrede deed en talloze ontwerpers inspireerde tot een specifieke, industriële stijl. Deze nog altijd geliefde, tijdloze styling wordt nu door Renard Watches gecombineerd met de nieuwste technologie en ontwikkelingen op horlogegebied. Dit maakt een Renard een polssieraad waar je lange tijd plezier van zult hebben.
Renard horloge RC402YG30VBK
Renard Elite 25.5 White Gold Link
Renard Elite 25.5 White Silver Link
Renard Elite 25.5 Rose Gold Link
Renard Elite 25.5 Eggshell Silver Link
Renard horloge RC402YG14VBK
Renard Elite 35.5 White Silver Link
Renard Elite 35.5 Ocean Blue Rose Gold
Renard Elite 35.5 Rose Gold Link
Renard Elite 35.5 Champagne Gold Link
Renard Elite 35.5 Black Gold Link
Renard Elite 35.5 White Gold Link
Renard Elite Day Date Silver Black
Renard Elite Day Date Blue Olive
Renard Elite Day Date Silver Olive
Renard Elite Day Date Black Amber
Renard Elite Day Date Black Black
Renard Elite Day Date Blue Peacan
Vorige |  1  2  3  | Volgende

Renard Watches – Goed design is tijdloos

Renard Watches - The Grande Chrono HerenhorlogeSlim, verleidelijk en wild; een horloge van Renard – de Franse naam voor vos – herbergt al deze eigenschappen. Het slimme gebruik van de nieuwste materialen als het voor de horlogekast gebruikte extra verstevigd en verharde IP edelstaal, het lichtgebogen Duits mineraalglas en de fraaie verticaal geborstelde wijzerplaten geven elk horloge zijn unieke uitstraling. Het stoere uiterlijk en de subtiele detaillering in combinatie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding maken het plaatje compleet.

Liefhebbers van chronografen biedt Renard The Grande Chrono, een lijn met uitzonderlijke en fraaie horloges met diverse complicaties. Deze chronografen zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen van zwart, grijs en bruin in combinatie met rosé goud en zilver. De gedetailleerde duocolor wijzerplaat, het licht gebolde horlogeglas en de matte horlogewijzers maken van The Grande Chrono chronograaf een echte eyecatcher. De bescheiden diameter van 40mm maakt dat ook vrouwelijke chrono liefhebbers met een wat bredere pols deze chronograaf moeiteloos kunnen dragen.

“The details are not the details. They make the design”
Charles Eames