TW Steel Herenhorloges

TW Steel Oversized HorlogesEen van origine Nederlands product, de horloges van TW Steel en daar mogen wij en zij trots op zijn. Het horlogemerk is ook bekend door de sponsoring van het Renault Formule 1 Racingteam. Met een voorliefde voor grote, oversized horloges ontwerpen de designers van The Watches in Steel sinds 2005 de mooiste polshorloges voor dames en heren. Met een uitstekend oog voor innovatie, duurzaamheid en design – heeft individueel horloge zijn eigen unieke uitstraling.
TW Steel CB21 Canteen - herenhorloge -67%
TW Steel horloge VS1
TW Steel horloge CB21
TW Steel horloge VS41
TW Steel horloge VS51
TW Steel horloge VS12
TW Steel horloge MB1
TW Steel horloge CB11
TW Steel horloge VS13
TW Steel horloge CB152
TW Steel horloge MS11
TW Steel horloge CS23
TW Steel horloge CB151
TW Steel horloge CB41
TW Steel horloge CB71
TW Steel horloge MS2
TW Steel horloge CB51
TW Steel horloge MS12
Vorige |  1  2  3  4  | Volgende

TW Steel Nederland Horlogeland

Nederlanders houden van horloges, zeker als de bedenkers ervan Hollanders zijn. De moderne, oversized horloges van TW Steel zijn van hoge kwaliteit, 100% waterdicht en comfortabel om te dragen. Met een TW Steel om je pols maak je een statement.

Neem de Grandeur Tech collectie; prachtige, sterke horloges met een luxueuze uitstraling waarvan de meeste modellen zijn uitgevoerd met chronograaf, 24-uurs systeem, tachymeter, datumaanduiding en een duikring en een watervastheid van 10 ATM. De Canteen modellen van TW Steel munten uit in veelzijdigheid: van strakke quartz uurwerken in neutrale kleuren en ontwerpen tot de opvallende goud- en zilverkleurige Canteen horloges met hun automatische uurwerken. Koop je TW Steel horloge online met 2 jaar garantie en betaal geen verzendkosten.