TW Steel Herenhorloges

TW Steel Oversized HorlogesEen van origine Nederlands product, de horloges van TW Steel en daar mogen wij en zij trots op zijn. Het horlogemerk is ook bekend door de sponsoring van het Renault Formule 1 Racingteam. Met een voorliefde voor grote, oversized horloges ontwerpen de designers van The Watches in Steel sinds 2005 de mooiste polshorloges voor dames en heren. Met een uitstekend oog voor innovatie, duurzaamheid en design – heeft individueel horloge zijn eigen unieke uitstraling.

TW Steel Maverick 45mm MB15 Automaat
TW Steel Maverick 45mm MB5 Automaat
TW Steel Maverick 48mm MB16 Automaat
TW Steel Maverick 45mm MS25 Automaat
TW Steel Maverick 45mm MS5 Automaat
TW Steel Maverick 45mm MS15 Automaat
TW Steel Maverick 48mm MS16 Automaat
TW Steel Maverick 48mm MS6 Automaat
TW Steel CEO Canteen Automatic CE1201
TW Steel Maverick 45mm MS35 Automaat
TW Steel Maverick 45mm MS45 Automaat
TW Steel CEO Canteen Automatic CE1202
TW Steel Maverick 48mm MS46 Automaat
TW Steel Slim Line Automatic TWA1311
TW Steel Slim Line Automatic TWA1313
TW Steel Slim Line Automatic TWA1312

Producten per pagina:
Sortering:

TW Steel Nederland Horlogeland

Nederlanders houden van horloges, zeker als de bedenkers ervan Hollanders zijn. De moderne, oversized horloges van TW Steel zijn van hoge kwaliteit, 100% waterdicht en comfortabel om te dragen. Met een TW Steel om je pols maak je een statement.

Neem de Grandeur Tech collectie; prachtige, sterke horloges met een luxueuze uitstraling waarvan de meeste modellen zijn uitgevoerd met chronograaf, 24-uurs systeem, tachymeter, datumaanduiding en een duikring en een watervastheid van 10 ATM. De Canteen modellen van TW Steel munten uit in veelzijdigheid: van strakke quartz uurwerken in neutrale kleuren en ontwerpen tot de opvallende goud- en zilverkleurige Canteen horloges met hun automatische uurwerken. Koop je TW Steel horloge online met 2 jaar garantie en betaal geen verzendkosten.