Visconti Herenhorloges

Visconti HorlogesAls maker van luxe schrijfwaren in het hogere segment heeft Visconti al 25 jaar een naam hoog te houden. Het kenmerkende gebruik in het logo van de Ponte Vecchio, de beroemde brug in Florence, siert nu niet alleen als logo de wijzerplaten van een in het oog springende horlogecollectie. Ook de architectuur van deze eeuwenoude brug is opvallend aanwezig in de bogen in de horlogekast, die de wijzerplaat omvatten en beschermen. Dit maakt een Visconti horloge tot een stijlvol sieraad.

Producten per pagina:
Sortering:

Visconti Limited Edition Horloges

Visconti W102 GMT ELEGANCE Horloge (Limited Edition)

In 1988 startte Visconti met de vervaardigen van hoogwaardige pennen, waarbij kunst, vormgeving en techniek hand in hand gaat. Zo wordt er gebruik gemaakt van unieke materialen als lava, worden de werken van grote kunstenaars gebruikt voor de vormgeving van de diverse vulpennen en rollerballs. De opgedane kennis wordt nu verwerkt in de nieuwe horlogelijn van Visconti ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het Italiaanse merk.

De Visconti horloges met hun kenmerkende uiterlijk zijn verkrijgbaar in meerdere varianten, van klassiek en modern tot sportief uitgevoerd in o.a. emaille, edelstaal met of zonder coating en horlogebanden in krokodillenleder. De twee opvallende, gewelfde bruggen aan weerszijden van de horlogekast dienen niet alleen om het horloge en horlogeband met elkaar te verbinden, maar zorgen er ook voor dat de kast perfect op z’n plaats en waterdicht blijft. Zo is de vorm niet alleen esthetisch maar heeft deze ook een praktische functie. De horloges worden vervaardigd in Italië. De automatische uurwerken zijn Zwitsers en van de allerhoogste kwaliteit en beschikken afhankelijk van het model over complicaties als een tweede tijdzone.

Alle varianten zijn strikt gelimiteerd tot 250 stuks.