Welder Herenhorloges

Welder Watches - Since 2075...Ground Control to Major Tom…  Het moet kunnen: ruimtereizen voor iedereen in 2075, geïnspireerd op oude science-fiction films uit de vorige eeuw. Met dat idee in zijn achterhoofd ontwierp de Italiaanse ontwerper Italo Fontano een horlogecollectie als prelude op deze verre toekomst. De samensmelting van futuristisch, driedimensionaal design in combinatie met innovatieve materialen en het kenmerkend gecorrodeerde oppervlakte maken deze horloges populair bij horlogeliefhebbers.
Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Welder Horloges – Mad Max of The Final Frontier

Of Captain Kirk of Max Rockatansky er een om zijn pols hadden is onbekend, maar een beetje Trekkie of Mad Max fan smult natuurlijk van de futuristische horloges van Welder met hun bijna weemoedig, industriële terugblik op de hope-for-the-future vormgeving van de vorige eeuw. Maar je hoeft echt geen scifi adapt te zijn om de vaardigheden van de Italiaanse Welder ontwerper te kunnen waarderen. Iedereen die een beetje avontuurlijk is aangelegd zal jaren plezier hebben van dit stoere en oversized horloge, al is het alleen maar om de aandacht die je ermee trekt.

Alle Welder horloges worden met grote aandacht voor details geproduceerd in Italië en worden geleverd in de kenmerkende waterdichte Welder horlogekist. Gun jezelf een blik in de toekomst met een Welder horloge!