Lumbr Houten Horloges

Lumbr - Horloges van houtHout. Wat je er allemaal niet van kunt maken weten ze bij het Nederlandse Lumbr als de beste. De houten dames- en herenhorloges van dit eigenzinnige merk zijn momenteel mateloos populair. Het eerste succes van Lumbr begon op Kickstarter en Indiegogo, de bekende crowdfunding communities. Hier introduceerde zij Troy, een skeleton horloge met automatisch uurwerk waarvan de horlogeband en horlogekast zijn vervaardigd uit massief en duurzaam geproduceerd eikenhout en walnoothout. Als unicum beschikt de Troy over een volledig zichtbaar binnenwerk.

Lumbr – Horloges van het mooiste hout

Houd je van een stoer en robuust horloge, dan zijn de houten horloges van Lumbr er voor jou! Elk horloge wordt met de hand vervaardigd in diverse houtsoorten als teakhout, ebbenhout, walnoo, bamboe, sandelhout, esdoorn en koa hout. Een groot voordeel van een houten horloge is dat hout een warm aanvoelend en dus prettig dragend materiaal is. In verhouding is hout licht in gewicht, het is hypo-allergeen en de altijd verschillende tekening en kleurnuances van de verschillende houtsoorten maakt elk horloge uniek.

Heb je de Kickstarter en Indiegogo campagne van Lumbr gemist? Het succesvolle crowdfunding horloge nu voor iedereen te koop bij Lumbr. Troy is een houten horloge met volledig zichtbaar mechanisch binnenwerk, die geheel automatisch wordt opgeladen door de arm- en polsbeweging van de drager. Het eiken of walnoten horloge is voorzien van krasvast saffierglas en draait op een naar keus zilver- of goudkleurig hoogwaardig Miyota uurwerk. De horlogeband van Troy is voorzien van een edelstalen vlindersluiting en komt met een jaar garantie. Gratis thuisbezorgd!

Houten Zonnebrillen, Speakers & Portemonnees van Lumbr

Naast houten horloges vind je bij Lumbr ook houten zonnebrillen van bamboe, walnoot en eiken,  de Beatbox; een houten speaker voor mobiele telefoons en tablets plus spectaculaire portemonnees van de mooist houtsoorten om veilig je pasjes te bewaren.