Romantische Dameshorloges van Olivia Burton

Olivia Burton - Dameshorloge Painterly PrintAlles wat groeit en bloeit, weergegeven in weergaloos mooie, romantische voorstellingen op een wijzerplaat. Voor iedereen met een voorliefde voor het mooiste uit flora en fauna zijn er de horloges van Olivia Burton, direct uit hartje Londen.

Genoemd naar de vooruitstrevende oud-tante van 2 Britse professionele kledinginkoopsters startte dit merk in 2012 met het uitbrengen van romantische, vintage dameshorloges en met succes!  Ze zijn meesterlijk in het ontwerpen van grote, minimalistisch vormgegeven klokjes, maar vooral bekend door de collectie van grote dameshorloges met beschilderde wijzerplaten. Om de paar maanden volgt er weer een nieuwe collectie, zodat je met het verstrijken van het seizoen weer een bijpassend dameshorloge kunt dragen.

Kolibri’s, rozen, vlinders in adembenemende kleuren vliegen rond in betoverde tuinen vol bijen en klaprozen, gevangen in levensechte, gedetailleerde voorstellingen met een vintage look. Met zo’n romantisch Olivia Burton horloge om je pols laat je zien dat jij van de natuur, en de natuur van jou houdt.

Olivia Burton horloge OB16AM100
Olivia Burton horloge OB15AM77
Olivia Burton horloge OB15WG10
Olivia Burton horloge OB16EG81
Olivia Burton horloge OB16SP01
Olivia Burton horloge OB16VE10
Olivia Burton horloge OB16BD97
Olivia Burton horloge OB16MD80
Olivia Burton The Dandy Horloge OB15TD02 - Tan-Rose Gold
Olivia Burton horloge OB16ES02
Olivia Burton Horloge Midi Floral OB16AM100
Olivia Burton horloge OB16MOP02
Olivia Burton horloge OB14MD21
Olivia Burton The Dandy Horloge - Roségoud
Olivia Burton Animal Vegan Friendly - Zwart
Vorige |  1  2  3  4  5  6  | Volgende