Romantische Dameshorloges van Olivia Burton

Olivia Burton - Dameshorloge Painterly PrintAlles wat groeit en bloeit, weergegeven in weergaloos mooie, romantische voorstellingen op een wijzerplaat. Voor iedereen met een voorliefde voor het mooiste uit flora en fauna zijn er de horloges van Olivia Burton, direct uit hartje Londen.

Genoemd naar de vooruitstrevende oud-tante van 2 Britse professionele kledinginkoopsters startte dit merk in 2012 met het uitbrengen van romantische, vintage dameshorloges en met succes!  Ze zijn meesterlijk in het ontwerpen van grote, minimalistisch vormgegeven klokjes, maar vooral bekend door de collectie van grote dameshorloges met beschilderde wijzerplaten. Om de paar maanden volgt er weer een nieuwe collectie, zodat je met het verstrijken van het seizoen weer een bijpassend dameshorloge kunt dragen.

Kolibri’s, rozen, vlinders in adembenemende kleuren vliegen rond in betoverde tuinen vol bijen en klaprozen, gevangen in levensechte, gedetailleerde voorstellingen met een vintage look. Met zo’n romantisch Olivia Burton horloge om je pols laat je zien dat jij van de natuur, en de natuur van jou houdt.

Olivia Burton horloge OB15EG50
Olivia Burton horloge OB16PP30
Olivia Burton Horloge Big Dial OB15BD79
Olivia Burton horloge OB13BD13B
Olivia Burton Horloge Midi Dial OB15MD42
Olivia Burton horloge OB16CH13
Olivia Burton After Dark Horloge - Nude
Olivia Burton Horloge Lace Detail OB16MV53
Olivia Burton horloge OB16MV60
Olivia Burton Midnight Dial Horloge - Roségoud
Olivia Burton horloge OB15FS60
Olivia Burton horloge OB16PP42
Olivia Burton After Dark Horloge - Zwart-Bloemen
Olivia Burton horloge OB16PL35
Olivia Burton Horloge Begin to Blush OB16FS85
Olivia Burton horloge OB16MD79
Vorige |  1  2  3  4  5  6  | Volgende