Romantische Dameshorloges van Olivia Burton

Olivia Burton - Dameshorloge Painterly PrintAlles wat groeit en bloeit, weergegeven in weergaloos mooie, romantische voorstellingen op een wijzerplaat. Voor iedereen met een voorliefde voor het mooiste uit flora en fauna zijn er de horloges van Olivia Burton, direct uit hartje Londen.

Genoemd naar de vooruitstrevende oud-tante van 2 Britse professionele kledinginkoopsters startte dit merk in 2012 met het uitbrengen van romantische, vintage dameshorloges en met succes!  Ze zijn meesterlijk in het ontwerpen van grote, minimalistisch vormgegeven klokjes, maar vooral bekend door de collectie van grote dameshorloges met beschilderde wijzerplaten. Om de paar maanden volgt er weer een nieuwe collectie, zodat je met het verstrijken van het seizoen weer een bijpassend dameshorloge kunt dragen.

Kolibri’s, rozen, vlinders in adembenemende kleuren vliegen rond in betoverde tuinen vol bijen en klaprozen, gevangen in levensechte, gedetailleerde voorstellingen met een vintage look. Met zo’n romantisch Olivia Burton horloge om je pols laat je zien dat jij van de natuur, en de natuur van jou houdt.

Olivia Burton Horloge Big Dial OB15BD61
Olivia Burton Midnight Dial Horloge OB16MD73 - Rose Gold-Midi Mesh
Olivia Burton Horloge Midi Dial OB14MD20
Olivia Burton Navy meets Dusty Pink Midnight Dial Horloge OB16EG55 - Floral-Gold
Olivia Burton The Dandy Horloge OB15TD02 - Rosegold-Tan
Olivia Burton Animal midi Moulded Bee Horloge OB15AM77 - Grey- Rose-Gold
Olivia Burton Lace Detail Horloge OB16MV58 - Grey-Rose Gold
Olivia Burton Flower Show Horloge OB15EG38 - Black-Gold
Vorige |  1  2  3  | Volgende