Smartwatch

Apple Watch witMet een smartwatch ben je altijd en overal verbonden; snel een oproep beantwoorden, e-mail checken, een bericht op Facebook plaatsen, sportactiviteiten bijhouden of als je gewoon de tijd wilt weten. Verbind je Apple Watch of andere smartwatch via Bluetooth of Wifi met een iOS, Android of Windows smartphone en je hebt de hele wereld aan je pols. Afspraken en berichtjes op Facebook, Twitter of WhatsApp openen, je favoriete muziek afspelen en GPS navigatie gebruiken, het kan allemaal met een smartwatch. Het besturingssysteem van je smartwatch bepaalt hoe je hem kunt gebruiken. Horloges die bijvoorbeeld draaien op Android Wear en iOS beschikken over andere functionaliteiten als de Samsung Gear S3 smartwatch die werkt met Tizen. Check ook de nieuwe en supertrendy Michael Kors Access smartwatch!
Michael Kors Hybrid Smartwatch Slim Runway MKT4003
Fossil Hybrid Smartwatch Nate FTW1114
Michael Kors Smartwatch MKT4004
Montblanc Summit smartwatch - black pvd steel / black rubber
Fossil Smartwatch Q Neely FTW5007
Skagen Smartwatch J›rn SKT1202
Skagen Hybrid Smartwatch Hagen SKT1107
Michael Kors Smartwatch Reid MKT4017
Michael Kors Hybrid Smartwatch Slim Runway MKT4002
Michael Kors Smartwatch horloge Bradshaw MKT5006
Fossil Smartwatch Q Venture FTW6007
Armani Hybrid Smartwatch ART3012
Misfit Hybrid Smartwatch Phase MIS5004
Fossil Smartwatch Q Venture FTW6003
Fossil Hybrid Smartwatch Gazer FTW1116
Skagen Hybrid Smartwatch Hagen SKT1104
Armani Smartwatch ART5000
Armani Hybrid Smartwatch ART3007
Armani Hybrid Smartwatch ART3006
Skagen Smartwatch JØRN SKT1203
Hugo Boss Touch Digital Smartwatch HB1513552
Skagen Smartwatch Hald SKT1207
Michael Kors Smartwatch horloge Dylan MKT5008
Vorige |  1  2  3  4  5  6  | Volgende

Apple Watch, MyKronoz of toch een Pebble Smartwatch

Smartwatches komen in alle soorten, maten én prijsklasses. De Apple Watch Sport begint met een startprijs vanaf € 369 voor het kleinste (dames)model. Deze sportuitvoering van Apple heeft een 30% lichter geanodiseerd aluminium behuizing in de kleuren zilver en spacegrijs. Het drukgevoelige Retina scherm is vervaardigd van extra sterk en krasbestendig Ion-X glas, dus goed geschikt voor gebruik tijdens het hardlopen, fietsen of andere sport.

Apple Watch Sport - Roségoud met Koningsblauwe band

Appple Watch Roségoud

Je agenda inzien, navigeren, foto’s maken, muziek luisteren, het weer of de koers van je aandelen; je checkt het met een oogopslag. Een tikje van de Apple Watch vertelt je dat er een bericht, e-mail of alert binnenkomt en én je kunt de Apple Watch gebruiken als afstandsbediening van je Apple TV. De ingebouwde hartslagsensor, versnellingsmeter en GPS van de Apple Watch sturen verbruikte calorieën, afgelegde afstand en gemeten snelheid naar de diverse Activiteiten Apps. Ben je al in het bezit van een Apple Watch, dan kun je deze verder personaliseren met diverse horlogebanden van andere merken.

Heb je geen zin om het volle pond te betalen voor een slim horloge? Voor een prijs van onder de 100 euro heb je al een MyKronoz ZeWatch 3 om je pols met ingebouwde 3-axis accelerometer en een stappenteller. Met deze stemgestuurde smartwatch voor iOS, Android en Windows Phone kun je e-mail & SMS-berichten ontvangen, muziek afspelen, sportprestaties bijhouden en oproepen beantwoorden via de ingebouwde speaker en microfoon. De bijhorende App is gratis verkrijgbaar in de App Store of Google Play.

Of wat te zeggen van de Fossil Q, stijlvolle smartwatches met grote, ronde horlogekasten en alle functionaliteit die je van een moderne smartwatch mag verwachten, zonder afbreuk te doen aan styling.