Smartwatch

Apple Watch witMet een smartwatch ben je altijd en overal verbonden; snel een oproep beantwoorden, e-mail checken, een bericht op Facebook plaatsen, sportactiviteiten bijhouden of als je gewoon de tijd wilt weten. Verbind je Apple Watch of andere smartwatch via Bluetooth of Wifi met een iOS, Android of Windows smartphone en je hebt de hele wereld aan je pols. Afspraken en berichtjes op Facebook, Twitter of WhatsApp openen, je favoriete muziek afspelen en GPS navigatie gebruiken, het kan allemaal met een smartwatch. Het besturingssysteem van je smartwatch bepaalt hoe je hem kunt gebruiken. Horloges die bijvoorbeeld draaien op Android Wear en iOS beschikken over andere functionaliteiten als de makers van Samsung die werken met Tizen.
Michael Kors Sofie display Smartwatch Gen 4 MKT5063
Michael Kors Runway Display smartwatch Gen 4 MKT5057
Montblanc Summit 2 smartwatch - steel - black leather
Frederique Constant Delight Smartwatch FC-281GH3ER6
Smartwatch - Fitness Horloge
Montblanc Summit 2 smartwatch - black steel - black leather
Michael Kors Display Smartwatch Runway Gen 4 MKT5044
NOWA - Hybride Smartwatch "Classic Black" Zilver, Wit, Indigo Blauw, Zwarte Leren band
Michael Kors Display Smartwatch Access Runway Gen 4 MKT5046
Armani Connected Hybrid Smartwatch ART3028
Frederique Constant Delight Smartwatch FC-281MPW3ER6B
NOWA - Hybride Smartwatch "Bateau Ivre" Zilver, Wit, Indigo Blauw, Nylon horlogeband
Skagen Hagen hybride smartwatch SKT1109
NOWA - Hybride Smartwatch "Trilling" Mat Zwart, Wit, Indigo Blauw, Nylon horlogeband
Montblanc Summit 2 smartwatch - bicolour steel - brown leather
NOWA - Hybride Smartwatch "SHAPER Revival" Zilver, Wit, Indigo Blauw, Zandgrijs & Beige Leren band
Montblanc Summit 2 smartwatch - titanium sport edition
Vorige |  1  2  3  | Volgende

Apple Watch, MyKronoz of toch een Pebble Smartwatch

Smartwatches komen in alle soorten, maten én prijsklasses. De Apple Watch Sport begint met een startprijs vanaf € 369 voor het kleinste (dames)model. Deze sportuitvoering van Apple heeft een 30% lichter geanodiseerd aluminium behuizing in de kleuren zilver en spacegrijs. Het drukgevoelige Retina scherm is vervaardigd van extra sterk en krasbestendig Ion-X glas, dus goed geschikt voor gebruik tijdens het hardlopen, fietsen of andere sport.

Apple Watch Sport - Roségoud met Koningsblauwe band

Appple Watch Roségoud

Je agenda inzien, navigeren, foto’s maken, muziek luisteren, het weer of de koers van je aandelen; je checkt het met een oogopslag. Een tikje van de Apple Watch vertelt je dat er een bericht, e-mail of alert binnenkomt en én je kunt de Apple Watch gebruiken als afstandsbediening van je Apple TV. De ingebouwde hartslagsensor, versnellingsmeter en GPS van de Apple Watch sturen verbruikte calorieën, afgelegde afstand en gemeten snelheid naar de diverse Activiteiten Apps. Ben je al in het bezit van een Apple Watch, dan kun je deze verder personaliseren met diverse horlogebanden van andere merken.

Heb je geen zin om het volle pond te betalen voor een slim horloge? Voor een prijs van onder de 100 euro heb je al een MyKronoz om je pols met ingebouwde 3-axis accelerometer en een stappenteller. Met deze stemgestuurde smartwatch voor iOS, Android en Windows Phone kun je e-mail & SMS-berichten ontvangen, muziek afspelen, sportprestaties bijhouden en oproepen beantwoorden via de ingebouwde speaker en microfoon. De bijhorende App is gratis verkrijgbaar in de App Store of Google Play.

Of wat te zeggen van de stijlvolle Michael Kors, Fossil en Samsung smartwatches met grote, ronde horlogekasten en alle functionaliteit die je van een moderne smartwatch mag verwachten, zonder afbreuk te doen aan styling.