Sporthorloges

Deelnemers aan de marathonOf je nu een beginnende of geroutineerde fietser, zwemmer of marathonloper bent; wil je optimaal presteren dan moet je je lichaam kennen. Kracht en lenigheid opbouwen doe je altijd het beste met een goed gebalanceerd trainingsschema. En als onmisbare hulp daarbij gebruik je een sporthorloge of activitytracker die je perfect inzage geeft in hoe je lichaam reageert op duur- en krachttraining. De meeste sporthorloges zijn complete computers, die al dan niet in combinatie met een bewegingssensor, calorieënteller en een extra hartslagmeter borstband je compleet informeren over de afgelegde afstand, snelheid en de verbruikte calorieën. Na of tijdens de training upload je via bluetooth of laptop de trainingsresultaten van die dag naar de bijbehorende App of naar een van de populaire hardloopsites om ze te vergelijken met andere sporters.
Garmin Fenix 3 HR Titanium Polsband
Garmin Forerunner 235 HRM Zwart/Marsala rood
Sigma PC 15.11 Blauw
TomTom Spark Cardio Black - S
Garmin Forerunner 735XT Frost Blauw
Polar M600 Black
Suunto Spartan Ultra Black HR
Suunto Spartan Sport HR Roze + Hartslagband
Sigma PC 3.11 Blauw
Garmin Vivoactive HR Zwart
Garmin Forerunner 735XT Tri Bundel Zwart
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  | Volgende

Fietsen, Zwemmen en Hardlopen met Sporthorloges

Door handig gebruik te maken van GPS, kunnen de huidige generatie sporthorloges van Garmin, Suunto, Polar en nu ook TomTom uiterst precies bijhouden welke afstand een hardloper aflegt, maar ook hoeveel baantjes een zwemmer heeft getrokken in het zwembad. Door te werken met geluidssignalen en trilling is het een ultiem sportmaatje, want je kunt het sporthorloge inzetten om tegen jezelf te sporten en zo je prestaties te vergroten.

Activitytrackers

Stappentellers, trappentellers en calorieverbruik; met een activitytracker van FitBit, Garmin of Polar draag je je dagelijkse workout makkelijk mee in je broekzak of om je pols.

Fitbit Alta HR Roze - S - Special Edition
Bellabeat Leaf Nature Rose Gold Edition
Fitbit Charge 2 Black/Silver - L
Fitbit Charge 2 Black/Gunmetal - L - Special Edition
Fitbit Alta HR Zwart - S - Special Edition
Fitbit Charge 2 Teal/Silver - S
Smart Bracelet TW5
Fitbit Blaze Classic Plum - L
Sigma iD.Life HR Groen
Garmin vivosmart HR Paars
Vorige |  1  2  3  4  5  6  | Volgende

Garmin Forerunner Sporthorloges

De Garmin Forerunner sporthorlogeserie is het ultieme horloge voor duursporters. Met zijn lange accuduur, waterdichtheid, GPS met Hotfix en groot aantal features als calorieverbruik, gemiddelde snelheid, afstand, ANT antenne, hartslagmeter en virtueel trainingsmaatje zijn deze horloges zeer gewild bij marathon- en triatlon lopers. Na de training kun je draadloos de resultaten verzenden.