Sporthorloges

Deelnemers aan de marathonOf je nu een beginnende of geroutineerde fietser, zwemmer of marathonloper bent; wil je optimaal presteren dan moet je je lichaam kennen. Kracht en lenigheid opbouwen doe je altijd het beste met een goed gebalanceerd trainingsschema. En als onmisbare hulp daarbij gebruik je een sporthorloge, dat je perfect inzage geeft in hoe je lichaam reageert op duur- en krachttraining. De meeste sporthorloges zijn complete computers, die al dan niet in combinatie met een bewegingssensor, calorieënteller en een extra hartslagmeter borstband je compleet informeren over de afgelegde afstand, snelheid en de verbruikte calorieën. Na of tijdens de training upload je via bluetooth of laptop de trainingsresultaten van die dag naar de bijbehorende App of naar een van de populaire hardloopsites om ze te vergelijken met andere sporters.
Sigma PC 3.11 Blauw
Cresta PM233XL
Sigma PC 10.11 Grijs
Sigma ID.GO Rood HR
Sigma ID.GO Paars HR
Sigma ID.GO Zwart HR
Polar FT1
Sigma PC 22.13 Heren Grijs
Sigma PC 15.11 Blauw
Sigma PC 15.11 Grijs
Timex Ironman Sleek 50 Color Block Everglade
Timex Ironman Run x20 GPS Magenta
Garmin Forerunner 25 Zwart/Blauw - Large
Polar M200 Black M/L
Polar M200 Black
Garmin Forerunner 25 Wit/Roze - Small
Garmin Forerunner 25 Zwart/Rood - Large
Garmin Forerunner 25 Zwart/Paars - Small
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  | Volgende

Fietsen, Zwemmen en Hardlopen met Sporthorloges

Door handig gebruik te maken van GPS, kunnen de huidige generatie sporthorloges van Garmin, Suunto, Polar en nu ook TomTom uiterst precies bijhouden welke afstand een hardloper aflegt, maar ook hoeveel baantjes een zwemmer heeft getrokken in het zwembad. Door te werken met geluidssignalen en trilling is het een ultiem sportmaatje, want je kunt het sporthorloge inzetten om tegen jezelf te sporten en zo je prestaties te vergroten.

Garmin Forerunner Sporthorloges

De Garmin Forerunner sporthorlogeserie is het ultieme horloge voor duursporters. Met zijn lange accuduur, waterdichtheid, GPS met Hotfix en groot aantal features als calorieverbruik, gemiddelde snelheid, afstand, ANT antenne, hartslagmeter en virtueel trainingsmaatje zijn deze horloges zeer gewild bij marathon- en triatlon lopers. Na de training kun je draadloos de resultaten verzenden.