Sporthorloges

Deelnemers aan de marathonOf je nu een beginnende of geroutineerde fietser, zwemmer of marathonloper bent; wil je optimaal presteren dan moet je je lichaam kennen. Kracht en lenigheid opbouwen doe je altijd het beste met een goed gebalanceerd trainingsschema. En als onmisbare hulp daarbij gebruik je een sporthorloge, dat je perfect inzage geeft in hoe je lichaam reageert op duur- en krachttraining. De meeste sporthorloges zijn complete computers, die al dan niet in combinatie met een bewegingssensor, calorieënteller en een extra hartslagmeter borstband je compleet informeren over de afgelegde afstand, snelheid en de verbruikte calorieën. Na of tijdens de training upload je via bluetooth of laptop de trainingsresultaten van die dag naar de bijbehorende App of naar een van de populaire hardloopsites om ze te vergelijken met andere sporters.

Suunto Spartan Sport Sakura Chest HR
TomTom Spark 3 Cardio + Music + Headphones Black - L
Suunto Spartan Sport HR Roze + Hartslagband
TomTom Spark 3 Cardio Black - L
Polar M430 Grijs HR
Garmin Forerunner 920XT Wit/Rood
Garmin Forerunner 235 HRM Zwart/Marsala rood
Garmin Forerunner 230 Zwart/Wit
TomTom Adventurer Orange
TomTom Runner 3 Music + Headphones Black/Green - L
Garmin Forerunner 35 Black
TomTom Spark 3 Cardio + Music Black - S
Garmin Vivoactive HR Zwart
Garmin Fenix 3 Performer Bundel Grey
Garmin Fenix 3 HR Silver
Garmin Forerunner 735XT Tri Bundel Frost Blauw
Sigma PC 26.14 Zwart
Sigma PC 15.11 Grijs

Producten per pagina:
Sortering:

Fietsen, Zwemmen en Hardlopen met Sporthorloges

Door handig gebruik te maken van GPS, kunnen de huidige generatie sporthorloges van Garmin, Suunto, Polar en nu ook TomTom uiterst precies bijhouden welke afstand een hardloper aflegt, maar ook hoeveel baantjes een zwemmer heeft getrokken in het zwembad. Door te werken met geluidssignalen en trilling is het een ultiem sportmaatje, want je kunt het sporthorloge inzetten om tegen jezelf te sporten en zo je prestaties te vergroten.

Garmin Forerunner Sporthorloges

De Garmin Forerunner sporthorlogeserie is het ultieme horloge voor duursporters. Met zijn lange accuduur, waterdichtheid, GPS met Hotfix en groot aantal features als calorieverbruik, gemiddelde snelheid, afstand, ANT antenne, hartslagmeter en virtueel trainingsmaatje zijn deze horloges zeer gewild bij marathon- en triatlon lopers. Na de training kun je draadloos de resultaten verzenden.