Haemmer Dameshorloges

Haemmer Germany HorlogesStoer en toch supervrouwelijk, dat zijn Haemmer dameshorloges. Met de grote en dikke horlogekast, opvallende wijzerplaat met grote cijfers en een aan de linkerzijde geplaatste kroon is dit hét oversized horloge dat je, naast linkshandig, ook trendy aan de binnenkant van je pols draagt. Door het gebruik van swarovski strass creëert Haemmer een bijzonder fashion statement: een collectie van op en top vrouwelijke, grote en sportieve horloges die bij elke gelegenheid kunnen worden gedragen.
Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Haemmer Dameshorloges – Stoer & Strass

haemmer DameshorlogesHaemmer dameshorloges worden vervaardigd van hoogwaardige materialen met een innovatief design en zijn verkrijgbaar met diverse complicaties als datumaanduiding en chronograaf. Met een diameter van circa 42mm zijn deze oversized horloges zeer goed draagbaar, ook voor dames. De plaatsing van de kroon geeft je extra bewegingsruimte voor je pols wanneer je het horloge bovenop de linkerarm draagt en is hierdoor ook perfect voor linkshandigen.

Elk Haemmer horloge heeft een eigen nummering en is tot tenminste 10 ATM waterdicht met een geschroefde achterkant en kroon. Zo weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Haemmer Duikhorloges voor Dames

In de collectie bevinden zich ook diverse duikhorloges voor dames met een gegarandeerde waterdichtheid tot 20ATM (geschikt voor alle vormen van watersport en recreatief duiken tot 30 meter diepte) en een Miyota automatisch uurwerk, uitgevoerd in roestvast staal.