GTO Watch XXL Herenhorloges

GTO Watch HerenhorlogesDe technische kwaliteitshorloges van Genova Tecnica Orologi oftewel GTO Watch zijn uniek in hun soort. Zijn grote liefde voor motoren en autosport inspireerde de Franse ontwerper Philippe Gaso tot een horlogelijn met verbluffende modellen als de GTO Warm Up, GTO Roadtime en de GTO Pit Lane. XXL Herenhorloges met een 48 tot 55mm diameter, voorzien van horlogekasten met gepatenteerde bezels, speciale kronen, knoppen en elementen uit de racerij. Diverse modellen zijn zeer geschikt voor linkshandigen door de aan de linkerzijde geplaatste knoppen. Alle GTO Watch horloges zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen als koolstofvezel, roestvast staal en voorzien van diverse complicaties.
Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

GTO Racer – hét horloge voor Snelle Rijders

De geur van verbrand rubber en het gebulder van motoren op het circuit; voor de echte motor- en autosportfanaat is er niets mooiers. Je favoriete sport volg je natuurlijk gekleed in shirts & jackets van je favoriete raceteam of coureur. Maar je horloge dan? Met de GTO Racer aan je pols maak je het plaatje af. Met de vormgeving van de mooiste sportwagens als inspiratiebron vind je op dit imposante en kloeke 48mm grote racehorloge drie wijzerplaten in de stijl van een dashboard. De ultieme touch zijn de drukknoppen op de horlogekast die zijn vormgegeven als rempedalen en de lichtgevende wijzers. Uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren die je ook ziet op het circuit in de motor en autosport. Een prachtig cadeau om te krijgen en te geven.

GTO Pit Lane – Ø 55 mm XXL Sporthorloge

Groot, groter grootst met de GTO Pit Lane… Dit XXL sporthorloge heeft een indrukwekkende diameter van maar liefst 55mm, wat uitzonderlijk is in de horlogewereld en mannen met een grote pols zeker zal bevallen. Eindelijk een XL horloge voor mannen met grote polsen! Tevens is de GTO Pit Lane het bewijs dat een groot horloge naast modieuze ook een uiterst sportieve uitstraling kan hebben. De wijzerplaat met zijn fraai vormgegeven racegrill aan de onderzijde van het horloge is voorzien van 2 verschillende klokken met verschillende tijdzones en een gelijk aantal stopwatches. Het XXL horloge heeft een ergonomisch vormgegeven behuizing waardoor het bijzonder prettig draagt.

GTO Roadtime Vintage: De kracht zit ‘m in de eenvoud

Voor liefhebbers van XL horloges met een rustige, vintage look in combinatie met modern draagcomfort is de Roadtime Vintage een aanrader. Dit 50mm grote horloge heeft zijn drukknoppen aan de linkerkant en beschikt over vier klokken op de wijzerplaat, een dubbele centrale naald en is voorzien van een kwaliteitslederen horlogeband wat dit grote horloge prettig doet dragen.

GTO Roadtime Original

De Roadtime Original van GTO Watch is een prettig dragend horloge door de aan de linkerkant geplaatste kroon & knoppen, wat extra ruimte op de pols overhoudt tijdens het dragen. De GTO Roadtime Original heeft een diameter van 50 mm en een bijzonder heldere wijzerplaat met honingraatstructuur. Verkrijgbaar in de kleurstellingen zwart & zilver of catchy blauw en oranje.