Samsung Gear S3 Smartwatch

Samsung Gear S3 SmartwatchEen van de populairste smartwatches is de Samsung Gear S3, Samsung’s slimme horloge dat draait op het eigen Tizen OS en naadloos kan samenwerken met je Samsung en Android smartphone.  Een fraaie outdoor of retro look: aan jou de keuze tussen de stoere en sportieve Frontier en de minimalistisch belijnde en iets lichtere Classic, beiden met verwisselbare horlogebanden. De Gear S3 komt met een polssensor, 4Gb intern geheugen, een ingebouwde speaker/microfoon om hands-free mee te bellen en te bedienen,  een altijd aanstaand kraakhelder 1.3″ Amoled touchscreen dat beschermd wordt door het extra krasvaste en sterke Gorilla Glass, een onafhankelijk van je smartphone te gebruiken GPS-sensor, een hartslag- en stappenteller,  hoogtemeter en een draadloze oplader. De Gear heeft een S3 IP68-certificaat, waardoor het horloge stof- en waterbestendig is. Dit betekent dat de Gear S3 een half uur onderdompeling in 1 meter diep (zoet) water moet kunnen doorstaan.

Samsung Active2 smartwatch SA-R820BS - Special edition
Samsung horloge SA.R820SM
Samsung horloge SA.R820BS
Vorige |  1  2  3  4  | Volgende

Plan een afspraak, schrijf een korte checklist op de smartwatch zelf, scroll door je berichten en gebruik de voice-on om te bellen. Het kan allemaal met dit superslimme horloge, zonder dat je je smartphone erbij hoeft te halen. Met de draairing navigeer je door de verschillende mogelijkheden.

Samsung Gear S3 – Het beste verlengstuk van je smartphone

Via Bluetooth synchroniseer je de Samsung Gear S3 moeiteloos met bijvoorbeeld je Galaxy of Android smartphone: krijg automatisch alle telefoontjes, berichten, social media updates en e-mails op het horloge binnen. Met de nieuwe, tot 380 mAh vergrote accu zou deze smartwatch het langer dan 24 uur moeten uithouden op één acculading. Is de batterij bijna leeg, dan schakelt de S3 over op een energiezuinige modus, die deze nog 12 uur in functie houdt, puur als horloge. Ook handig: weet je niet meer waar je je smartphone hebt gelaten, dan spoor je deze in een wip op met je smartwatch. Bestel hem nu!