Luminox Militaire horloges

Luminox HerenhorlogesAltijd en overal de tijd kunnen aflezen; met een Luminox horloge zie je 24/7 hoe laat het is. De Luminox Navy Seals militaire herenhorloges beschikken, naast over een robuust ontwerp ook over een lichtgevende, heldere wijzerplaat die je in één oogopslag de tijd laat zien, ongeacht het niveau van het omgevingslicht, dus zelfs op de donkerste plekken en onder de slechtste nachtelijke omstandigheden. Door het gebruik van hoogwaardige materialen als titanium, carbon, edelstaal en siliconen behoort Luminox tot de top van de militaire (duik)horloges.

Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Luminox Navy Seals Herenhorloges met lichtgevende wijzerplaat

Luminox Light Technology - lichtgevende wijzerplaten

LLT Lichtgevende wijzerplaat

De Luminox (een samenvoeging van het Latijnse Lumi = licht en Nox = nacht) lichtgevende technologie die speciaal voor de Amerikaanse marina werd ontwikkeld maakt Luminox tot een zeer populair merk onder diepzeeduikers, mariniers én liefhebbers van functionele en stoere lichtgevende horloges die tegen een stootje kunnen. Kleine langwerpige buisjes gevuld met lichtgevend gas zijn bevestigd in de wijzers, op de wijzerplaat en bij sommige modellen tevens op de bezel. De buisjes geven dag en nacht, 7 dagen per week en tot 25 jaar lang licht. Deze unieke Luminox Light Technology is dan ook onafhankelijk van extern licht als bron om op te laden, noch heeft het een druk op een knop nodig – de buisje geven continu licht.

De diverse complicaties, grote wijzerplaten in zware horlogekasten met vaak gecoate zwarte horlogebanden van titanium of composiethars geven elk horloge een functioneel en stoer uiterlijk. Anti-allergeen en veelal waterdicht tot 20 Bar maakt deze horloges bijna onverwoestbaar.