Herenhorloges

Herenhorloges bij LeukeHorloges.nlEen groot assortiment herenhorloges van bekende merken in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen: chronografen, automatische en quartz uurwerken die naast diverse complicaties allemaal doen waar ze voor gemaakt zijn: perfect de tijd aangeven. De herenhorloges – van duikers- en pilotenhorloges tot hybrid en XXL – worden geleverd met een goede garantie en worden veelal gratis thuisbezorgd in een fraaie opbergdoos.
Michael Kors MK8340 Heren horloge
Casio horloge WV-58E-1AVEF
Diesel horloge DZT2022
Davis 1460 Nurse
TW Steel MS34 Maverick chronograaf horloge 48 mm
TW Steel ACE323 Aternus Swiss Automatisch heren horloge 45mm
Swiss Military Hanowa horloge 06-5304.04.007
Pulsar Horloge Heren Titanium
G-Shock horloge DW-5600E-1VER
Casio G-Shock G-Squad
Bulova 96B258 Lunar Pilot 'Moon watch' Chronograaf herenhorloge 45 mm
Casio Pro Trek PRG-600YB-2ER
TW Steel CE7004 CEO Adesso chronograaf heren horloge 48mm
Citizen AT2141-52L Elegance Chrono
Tommy Hilfiger horloge 1791631
Festina horloge F20330-2
Casio Edifice EFR-566DB-1AVUEF Classic
G-Shock The Origin GMW-B5000D-1ER
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  9  | Volgende

Kies het herenhorloge dat bij u past

Zoveel mannen, zoveel smaken. Een horloge is meer dan een uurwerk, het zegt iets over uw persoonlijkheid en is in deze tijd ook een origineel fashion item. Waar mannen vroeger jarenlang één horloge om hun pols hadden, hebben zij tegenwoordig meerdere horloges in bezit, passend bij een specifieke gelegenheid. Houdt u van een uitdaging? U vindt hier diverse futuristische horloges, waarbij klokkijken een heel nieuwe dimensie krijgt. Kan een horloge u niet groot genoeg zijn? XXL Herenhorloges hebben diameters van meer dan 5 centimeter, voor mannen met flinke polsen dus. Blijf in eigen land met een puur Nederlands product: de gelikt uitziende stalen horloges van TW Steel of ga voor het pure design van Issey Miyake, de favoriete ontwerper van wijlen Steve Jobs. Wat ook uw voorkeur heeft, u vindt het zeker op Leuke Horloges!

Sporthorloges – Waterdicht of niet

Waterdchtheid SporthorlogesBent u (water)sporter, let dan goed op de duurzaamheid en waterbestendigheid van een horloge. Alleen herenhorloges met de aanduiding 20 ATM (20 atmosfeer = 20Bar = 200 meter) zijn per definitie geschikt om mee te duiken. Horloges met een watervastheid van 5 ATM zijn in principe geschikt om mee te douchen of zwemmen, maar dan wel alleen aan de oppervlakte en u dient grote temperatuurwisselingen te vermijden. Advies: doe het niet, kies liever voor een horloge met 10 ATM maar pas ook dan op met te snelle temperatuurschommelingen. De aanduiding 3 ATM betekent dat een horloge spatwater bestendig is, u dient het horloge dan ook af te doen tijdens het douchen.