Swatch Horloges

Swatch horlogesSwatch is groot geworden in de jaren negentig met de kenmerkende en voor die tijd superplatte en betaalbare horloges die over het algemeen vervaardig worden van kunststof en siliconen. De hoeveelheid Swatches die in die tijd geproduceerd werden was immens. Er kan worden gekozen voor allerlei kleuren, dessins voor de wijzerplaat en grootte van de kast, terwijl de Swatch lijnen er altijd in bleven zitten. Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds verzamelaars die een grote collectie bezitten van deze Zwitserse horloges.
Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Swatch Originals

Swatch HorlogesNadat in 1983 Swatch – tevens de fabrikant van horloges in het luxe segment als Breguet,  Omega en Calvin Klein – met de Swatch Originals de wereld hadden veroverd, kwamen er al snel andere Swatches als de Irony, horloges van edelstaal, de ultraplatte Skin, de mechanische System51, de eerste chronografen en de sprankelende Bijoux horlogelijn waarbij veel gebruik wordt gemaakt van Swarovski stenen.

Tegenwoordig komt Swatch twee keer per jaar met een nieuwe zomer- en winter horlogecollectie, die in de loop der tijd is uitgebreid met de uit de kluiten gewassen Scuba Libre chrono duikers- en sporthorloges en de futuristische en ultrahippe Irony Xlite. De aantrekkelijke prijs en het kenmerkende tikken van de analoge horloges is gebleven, zo weet je dus altijd welk horloge je om hebt.

Swatch Specials – Limited Edtions

Op gezette tijden neemt een beroemde kunstenaar een horloge onder handen, wat leidt tot de gewilde en gelimiteerde Swatch Specials. Deze horloges zijn uiteraard zeer kunstzinnig, humoristisch en funky van ontwerp – van horlogeband tot wijzerplaat – en uitbundig in het gebruik van aparte materialen, stoffen en dessins. Sommige van deze speciale horloges staan in het teken van feestelijke dagen als Moederdag, voor bijzondere gelegenheden als valentijn, moederdag, sporttoernooien als Roland Garros en feestdagen als kerst en nieuwjaar. Een gewild verzamelaarsobject voor Swatch-fanaten over de hele wereld!