Hugo Boss Herenhorloges

Hugo Boss HerenhorlogesAls befaamd designermerk heeft ook Hugo Boss in de loop der jaren een fraaie collectie horloges uitgebracht. Als ultieme aanvulling op de luxueuze kledinglijn is een Hugo Boss herenhorloge een perfecte accessoire, of je nu een young professional bent of senior consultant. Door het gebruik van hoogwaardig edelstaal en het beste leder gecombineerd met opvallende, mannelijke ontwerpen maakt van elk horloge een modern statement. Hier vind je de nieuwste Boss en Boss Orange horlogecollectie waarmee je zowel je zakelijke als casual outfit compleet maakt.
Hugo Boss Lead Horloge 42 mm
Hugo Boss Echo Herenhorloge 40 mm
Hugo Boss Focus Herenhorloge 42 mm
Hugo Boss Cape Town Horloge 46mm
Hugo Boss Move Herenhorloge 42 mm
Hugo Boss Horizon Horloge 40 mm
Hugo Boss Own Horloge 40 mm
Hugo Boss Skyliner Horloge 40 mm
Hugo Boss Santiago Chronograaf Herenhorloge 44 mm
Hugo Boss Aeroliner Herenhorloge 44 mm
Hugo Boss Intensity Chrono Herenhorloge 44 mm
Hugo Boss Aeroliner Heren Horloge 50 mm
HUGO BOSS Elite horloge HB1513895
Hugo Boss Aeroliner Chronograaf 44 mm
Hugo Boss Black IKON 44 mm
HUGO BOSS Sport horloge HU1530194
Hugo Boss Driver Chronograph Horloge 44 mm
Hugo Boss Globetrotter Chronograaf herenhorloge 46 mm
Vorige |  1  2  | Volgende

Hugo Boss Horlogelijn

In 1960 namen de kleinzonen van Hugo Boss, de oprichter en naamgever van het in 1923 opgerichte kledingbedrijf het stokje over van hun negentien jaar daarvoor overleden grootvader. Na een faillissement en een bedenkelijke rol tijdens de Tweede Wereldoorlog van het bedrijf gooiden deze twee nieuwe telgen het roer om. Zij vernieuwden de kledinglijn compleet. De focus van Hugo Boss werd stijlvolle herenkleding en later ook bijpassende accessoires als tassen, shawls, portemonnees, riemen, stropdassen, horloges en geuren.

Hugo Boss Black, Green & Orange

Sinds 1970 is Boss Black vooral bekend als zakelijke kledinglijn, inclusief de bijbehorende horlogecollectie. Het in 1999 gelanceerde Boss Orange laat zich kenmerken door trendy en sportieve elementen. De Hugo Boss horloges zijn verkrijgbaar in de lijnen Boss Black en Boss Orange en zijn zo populair dat ze worden verkocht in meer dan honderd landen.