Guess Dameshorloges

Guess WatchesModemerk Guess komt elk jaar weer met een verrassende collectie dameshorloges voor vrouwen die wel houden van een opvallend klokje aan de pols. Guess staat bekend om zijn uitbundig gebruik van de mooiste materialen als flonkerend zirkonia, rosé goud met roze – helemaal in dit jaar – en prachtige witte en zwarte keramische horlogekasten en -banden. In combinatie met de grote, vaak ronde vormgeving, fraaie wijzerplaten en grootte van de polshorloges koop je met een Guess horloge altijd een sieraad dat de aandacht zal trekken. Kijk ook bij de gelimiteerde GC Collection voor meer horlogemodellen en check out de nieuwe Guess Connect, een smartwatch met een luxueuze uitstraling die zowel met Android als iOS werkt.
Guess Retro Pop horloge 42 mm
Guess Micro Twist Dameshorloge 28 mm
Guess Dameshorloge Heartbreaker W1141L1
GUESS Watches - W1117L1 - dameshorloge - heavy metal - RVS - Zilverkleurig - 30 mm
Guess Dress Dameshorloge 28 mm
Guess horloge GW0028L1
Guess Heavy Metal horloge staal 28 mm
Guess Tri Glitz Dameshorloge staal 36 mm
Guess Twist horloge staal 36 mm
Guess Dameshorloge G Luxe W1228L1
Guess Dameshorloge Chelsea W0989L1
Guess Chelsea W0989L1
Guess horloge W0989L1
Guess Park Ave South Dameshorloge 30 mm
GUESS Chelsea horloge W0989L1
GUESS Mini Nova horloge GW0244L1
GUESS Watches - W0647L7 - horloge - Vrouwen - RVS - Goudkleurig - 30 mm
Guess Dameshorloge W1261G1
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  9  | Volgende

Guess Nieuwe Collectie

Ook dit seizoen maakt Guess de hooggespannen verwachtingen weer waar met een horlogecollectie waar de positieve energie vanaf spat. De nieuwe horloges vallen op door de doorwrochte details van ontwerp, de opwindende kleuren en een scala van texturen en dessins.

Oogverblindende combinaties van knalroze met florale dessins, horloges met strakke belijning in offwhite en geelgoud, denimblauw met rosé goudtinten en parelmoer geven de horloges een look die perfect is te combineren.  Casual trendy met jeans, super vrouwelijk bij een jurkje. Ook de kenmerkende schakelband vind je terug, al dan niet samen met een spetterend gebruik van zirkonia stenen, die veel Guess horloges hun uitbundige uitstraling geven. Alle horloges komen met een uitstekende garantie en worden gratis geleverd in een fraaie opbergdoos.