Biegert & Funk – QlockTwo W

Biegert & FunkAnaloog of digitaal? Het onderscheid is niet eenvoudig te maken wanneer je het QlockTwo W Snowflake horloge van Biegert & Funk voor de eerste keer ziet. En wat een mooi gezicht! Op een wijzerplaat van 35x35mm wordt de juiste tijd op bijna magische wijze met door LED-licht oplichtende teksten weergegeven. Er zijn dan ook geen uren- of minutenwijzers of cijfers te zien, alleen de tijd in Nederlandse woorden die elke 5 minuten opnieuw wordt gevormd uit een veld van 110 letters. Door het bescheiden formaat vanaf 35mm van de horlogekast is de QlockTwo W zowel al dames- en als herenhorloge te verkrijgen. Een must voor wie van opvallende horloges houdt! Deze horloges zijn ook als klok verkrijgbaar.

Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Biegert & Funk QlockTwo W – Tijd met Woorden

Biegert & Funk Horloge

Biegert & Funk QlockTwo

Geen wijzers of cijfers, maar woorden. Zo laat de QlockTwo W Snowflake van Biegert & Funk je zien hoe laat het is. Op het eerste gezicht een willekeurige opsomming van letters, maar druk je op de rechthoekige kroon dan lichten er woorden op in deze matrix van letters op de vierkante horlogekast en zie je elke 5 minuten weer de nieuwe tijd.

Onderaan de letters staan 4 puntjes, welke de minuten tussen deze tijdsperiode aangeven. Het horloge heeft  tevens een datumaanduidingsfunctie en een seconde’wijzer’.  Voor de secondenweergave wordt deze als grote figuren op de wijzerplaat geprojecteerd. Een modern en futuristisch horloge van Biegert & Funk, dat niet voor niets al vele prijzen en o.a. een Reddot Award heeft gewonnen.

De QlockTwo W is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en talen waaronder ook de Nederlandse; in kleuren van wit tot zwart met gouden accenten en rubberen of lederen polsbanden tot een uitvoering in edelstaal met een fraaie Milanese horlogeband in staal. Kun je niet genoeg krijgen van deze unieke wijze van klokkijken; Biegert & Funk maakt ook wand- en tafelklokken in diverse kleurstellingen.

QlockTwo W in actie