Nixon Herenhorloges

Nixon horlogesHappy surfers, young professionals, studenten; een Nixon horloge is uitgesproken en opvallend. De speciale en gewaagde kleurstellingen, het design en – niet onbelangrijk – de draagbaarheid van een Nixon horloge zijn de belangrijkste redenen van het succes van dit Amerikaanse mode- en horlogemerk. Futuristische wijzerplaten met fluorescerende horlogebanden, chrono horloges in edelstaal met namen als Baja, Riot en Squad maken de keus niet makkelijk. Ken je je smaak, dan herken je jouw Nixon direct!
Nixon A1058-2855 The Porter horloge 445563
Nixon A1237-2971 The Bullet - Abysse horloge 445606
Nixon A1242-1849 The Patrol horloge 328736

Nixon Horloges – voor Sport en Werk

Opgericht in Sunny California begon in 1997 Nixon met het ontwerpen en vervaardigen van horloges. Al snel hadden ze hun stijl te pakken. Geïnspireerd door de surfers, strandliefhebbers en andere sportievelingen die wereldwijd worden aangetrokken door de plek waar Nixon gevestigd is: De Stille Oceaan bij Californië aan de rand van Mexico, een van de plekken waar de beste surfgolfen ter wereld te vinden zijn.

Zo kwamen ze tot een kwalitatief hoogwaardige horlogelijn die niet alleen bij surfers in de smaak valt maar die je ook naar je werk kunt dragen als young professional. Talloze bekende sporters en popsterren dragen Nixon horloges en hielpen ze zo uit te groeien tot een wereldwijd fenomeen. Het team achter Nixon blijft altijd op zoek naar nieuwe ideeën, materialen en vormgeving met een unieke uitstraling. Hun motto is dan ook niet voor niets ’team designed, custom built’.