Longines Dameshorloges

Longines DameshorlogesIn de traditie van de oude, Zwitserse traditie van horlogemakers behoort Longines tot een van de topmerken. Met prachtige dameshorloges als de Longines PrimaLuna en Conquest, de DolceVita en de tijdloze horlogelijnen met de slanke La Grande Classique de Longines en ambassadrices van Katherine Hepburn tot Kate Winslet zijn Longines dameshorloges een gewild sieraad in het hogere segment. Van massief gouden horloges met diamant tot verfijnd stalen horlogekasten met perfect lederen horlogebanden; Longines horloges komen in een brede prijsklasse.
Longines Conquest Quartz 30 Mm
Longines Conquest Classic Quartz
La Grande Classique De Longines Extra Small 24 Mm
La Grande Classique De Longines Small 29 Mm
La Grande Classique De Longines Medium 36 Mm
Longines Conquest Classic 29.5 Mm
Longines Dolcevita Medium 37 Mm
La Grande Classique De Longines Small 29 Mm Met Diamant
Longines Conquest Met Diamant 29 Mm
Longines Conquest Met Diamant 34 Mm
La Grande Classique De Longines Extra Small 24 Mm Met Diamant
La Grande Classique De Longines Medium 33 Mm Met Diamant
Longines Dolcevita Small 32 Mm
Longines Spirit 37 Mm
Longines Master Collection Date 29 Mm Met 18 Karaats Goud En Diamant
Longines Master Collection Maanfase 34 Mm Met Diamant

Longines Dameshorloges – La Grande Classique de Longines

Een van de klassieke Longines dameshorloges is – de naam zegt het al – de Grande Classique. Met de ultraplatte, ronde horlogekast en minimalistische wijzerplaat met Romeinse cijfers of diamanten index is la Grande Classique een uniek horloge. Door de grote verscheidenheid in uitvoering – van staal tot wit of rosé goud met diamant, met schakelband of lederen horlogeband is er een Grande Classique naar ieders smaak.

DolceVita – Longines met een Italiaans Tintje

In de Longines collectie neemt sinds 1997 de DolceVita een eigen plekje in. De combinatie van stijlvolle elegantie, de wijzerplaat met klassieke index en de rechthoekige horlogekast met zijn meer robuuste uiterlijk belichaamt deze horlogelijn de charme van de Italiaanse manier van leven – la DolceVita! Ook verkrijgbaar als automaat en chronograaf in edelstaal, goud en duocolor en bij diverse modellen met diamant op zowel bezel als wijzerplaat. Een charmant en tijdloos horloge dat altijd en overal gedragen kan worden.