Invicta Herenhorloges voor Linkshandigen

Invicta Horloges - Smarter by the secondOf u nu rechts- of linkshandig bent, Invicta maakt stoere, oversized chronograaf klokken met grote aandacht voor detail. De heldere, uitstekend afleesbare wijzerplaten met grote cijfers in unieke kleurstellingen geven een compleet eigen karakter aan deze gunstig geprijsde polshorloges. Veel soldaten uit het leger van de VS hebben een Invicta horloge om de pols, want deze horlogefabrikant stuurde in 2012 een grote hoeveelheid horloges gratis naar soldaten overzee, iets wat zeer gewaardeerd werd.
Invicta Pro Diver 8928OB horloge
Invicta horloge INV-22022
Invicta Pro Diver 8926OB Unisexhorloge - Ø 40 mm
Invicta horloge INV-34103
Invicta horloge INV-34335
Invicta horloge INV-32337
Invicta horloge INV-34336
Invicta Disney Limited Edition Mickey Mouse 22770 Herenhorloge - 43mm
Invicta horloge INV-24209
Invicta horloge INV-1517
Invicta horloge INV-30057
Invicta Disney Limited Edition Mickey Mouse 22769 Herenhorloge - 43mm
Invicta Pro Diver 18160 Herenhorloge - 47mm
Invicta Disney Limited Edition - Mickey Mouse 27387 Herenhorloge
Invicta Disney Limited Edition - Mickey Mouse 27389 Herenhorloge
Invicta Disney Limited Edition - Mickey Mouse 27390 Herenhorloge
Invicta Disney Limited Edition - Mickey Mouse 27388 Herenhorloge
Invicta horloge INV-30424
Vorige |  1  2  | Volgende

Invicta Lefty Horloges – Horloge voor linkshandigen

Al die geweldige chronograaf horloges vol toeters, bellen en knoppen zijn natuurlijk prachtig, maar nauwelijks te bedienen voor linkshandigen. Invicta heeft, om ook linkshandigen probleemloos een chronograaf horloge kunnen laten dragen, de Lefty horlogecollectie ontwikkeld. Met linkshandige modellen als de in retrostijl uitgevoerde Invicta RVS chronograaf, waarbij – u raadt het al – alle bedieningsknoppen en kronen aan de linkerkant van de horlogekast zitten zullen lefties erg blij zijn. Zo kunnen zij hun horloge om de rechterpols dragen en eenvoudig met de linkerhand bedienen.

Invicta Horloges – Van Zwitserland naar de USA

Begonnen als fabrikant van mechanische horloge in 1837 in Zwitserland tot de introductie van de quartz uurwerken in de zeventiger jaren, is de firma na ruim 150 jaar eind vorige eeuw verplaatst naar de Verenigde Staten, waar de nieuwste generatie horlogemakers garant staat voor moderne, innovatieve horlogecollecties voor zowel dames als heren. Stoere horloges die tegen een stootje kunnen. ondanks dat geeft Invicta je, naast de gebruikelijke 2 jaar garantie, bij een groot gedeelte van de collectie nog eens een jaar extra. Zo heb je bij elkaar 3 jaar garantie op je horloge. Ook bol heeft een grote collectie Invicta horloges voor sterk gereduceerde prijzen.

Invicta Horloges – Smarter by the second