Rip Curl Horloges

Rip Curl HorlogesLiefde voor natuur, zee, golven en strand, wie heeft dat nou niet? Liefhebbers van de originele Rip Curl horloges hebben die eigenschappen sowieso gemeen, want dit merk is populair bij surfers en avonturiers over de hele wereld. Zo beschikken de lichtgewicht Rip Curl Tide horloges naast een duidelijke verlichte tijdsaanduiding, alarm, stopwatch en countdown over 500 voorgeprogrammeerde wereld getijdentabellen die je direct af kunt lezen van de grote grafische wijzerplaat. Het ultieme surfhorloge!

Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Rip Curl Horloges voor fashion loving avonturiers

Surfhorloges van Rip CurlHet Australische Rip Curl is nog altijd in handen van de surfers die het bedrijf bijna een halve eeuw geleden oprichtte. Genoemd naar het koosnaampje van het surfboard van de oprichter is het nog altijd een van de meest toonaangevende sportmerken van Australië. Met een zowel modieuze als praktische kleding-, kampeer- en surflijn wordt het merk door talloze sportliefhebbers en atleten gedragen en gebruikt.

Rip Curl horloges staan bekend om hun goed afleesbare wijzerplaten, gebruikmaking van moderne, lichte en toch ijzersterke materialen als titanium coatings, en uiteraard: hun waterdichtheid! Door gebruik te maken van de nieuwste technologische kennis zijn de horloges altijd voorzien van de nieuwste snufjes: van zonnecellen tot grafische displays en een ingebouwde GPS waarmee je je sportieve prestaties kunt vastleggen.