Marc Coblen Dameshorloges

Marc Coblen HorlogesUitbundig, chique, ingetogen of party party? Voor elke stemming is er een Marc Coblen dameshorloge. Creëer je eigen look: met de online horlogeconfigurator van Marc Coblen kies je zelf het soort horloge en de kleur en het materiaal van de horlogekast- en vatting, de diameter, wijzerplaat – met 3 wijzers of chronograaf – en welke horlogeband u bevalt. Zo pas je het horloge eenvoudig helemaal naar jouw smaak aan. Ook kun je extra horlogebanden aanschaffen, want alle Marc Coblen horlogebandjes hebben een makkelijke sluiting waarmee het bandje in een handomdraai is te verwisselen is.

TW Steel CB402 Canteen dameshorloge 40mm
TW Steel CB403 Canteen dameshorloge 40mm
TW Steel TW972 Pink Ribbon dameshorloge 45mm
TW Steel horloge CE4033
TW Steel horloge CE4028
TW Steel horloge CE4032
TW Steel horloge TW1000-1
TW Steel horloge TW1001-1
TW Steel ACE Aternus Lady ACE353
TW Steel horloge CE4035
TW Steel CE4006 CEO Kelly Rowland special edition horloge 44mm
TW Steel horloge TW1010-1
TW Steel horloge TW1012-1
TW Steel horloge TW1016-1

Oversized dameshorloges ook voor smalle polsen

Eindelijk een horloge dat helemaal naar jouw persoonlijke zin is! In een oogwenk heb je je horloge samengesteld. Wat ook erg prettig is, is dat je kunt bepalen wat de grootte van de horlogekast wordt. Veel vrouwen houden van grote horloges, maar heb je een erg smalle pols, dan geeft vaak de diameter inclusief de bevestiging voor de horlogeband gewoonweg een te grote breedte.

Bij Marc Coblen, een horlogemerk dat is opgericht door de makers van TW Steel, kun je tijdens het samenstellen kiezen uit diameters vanaf 42mm, zonder dat door deze kleinere maat het ontwerp van het horloge drastisch verandert. Deze breedte is over het algemeen smal genoeg en ruimschoots voldoende om ook om een dunnere pols te passen. Zo is er voor iedereen een oversized horloge dat voldoet aan de nieuwste modetrends en kleuren: uitbundig Swarovski, goud- en zilvertinten of kies uit een van de fraaie basiskleuren.

Marc Coblen MC45B1 unisex horloge
Marc Coblen MC50R1 unisex horloge