Swiss Military Hanowa Herenhorloges

Swiss Military HorlogesVoor iedereen die prijs stelt op militaire precisie, zijn er de horloges van Swiss Military Hanowa. Opgericht in 1963 vervaardigt deze firma fraaie chronograaf militaire horloges met een schitterend design die niet alleen de tijd perfect bijhouden, maar met de diverse complicaties ook kunnen dienen als stopwatch of chronometer. Elk Swiss Military horloge is een lust voor het oog: de strakke lijnen en duidelijke displays, gecombineerd met lederen, siliconen of stalen banden geven deze militaire horloges hun eigen draagbaarheid met een tikje chique.
Swiss Military Hanowa Aqualiner Heren Horloge 42 mm
Swiss Military Hanowa Skipper Horloge 10ATM 44 mm
Swiss Military Hanowa Trooper Heren Horloge 43 mm
Swiss Military Hanowa Nautilus Herenhorloge 44mm
Swiss Military Hanowa Arrow Herenhorloge 46 mm
Swiss Military Hanowa Patriot chronograaf horloge 43 mm
Swiss Military Hanowa Patrol Heren Horloge 44 mm
Swiss Military Hanowa SMWGA2100401 Falcon Horloge 316391
Swiss Military Hanowa Opportunity herenhorloge 42 mm
Swiss Military Hanowa Chrono Classic 44 mm
Swiss Military Hanowa Land SMWGB2200104 Roadrunner Horloge 506573
Swiss Military Hanowa Flagship Racer Chrono Herenhorloge 42 mm
Swiss Military Hanowa Chrono Classic II Herenhorloge 45 mm
Swiss Military Hanowa Immersion Chrono Heren Horloge 46 mm
Swiss Military Hanowa Ace Heren Horloge 44 mm
Swiss Military Hanowa Phantom Heren Horloge 42 mm
Swiss Military Hanowa Touchdown Heren Horloge 44 mm
Swiss Military Hanowa Offshore Diver Duikhorloge 20ATM 44 mm
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  | Volgende

CX Swiss Military Horloges

Met een grote collectie chronografen, chronometers en precisie horloges is het Zwitserse Swiss Military een grote speler op de horlogemarkt. De kwaliteit van de militaire Swiss Made quartz en mechanische uurwerken van Montres Charmex SA, de maker van dit merk alsmede de robuustheid en de uiterste precisie is legendarisch. De kwaliteit vergrootte sinds de vorige eeuw hun wereldwijd bekendheid, zowel onder militaire professionals als liefhebbers. De compromisloze functionaliteit, aandacht voor detail en state-of-the-art technologie maakt een Swiss Military niet alleen een prachtig gebruiksartikel, maar ook een sieraad om je pols.

Een horloge als de Seewolf  – een horloge dat al zijn 10e verjaardag vierde en een bijzondere make-over heeft gekregen -, het automatische duikershorloge 20.000 Feet – houder van het 2009 wereldrecord waterdichtheid automatische duikhorloges met een gekeurde diepte van 20.000 voet, een Guinness Wereldrecord – en de Typhoon maakt dit horlogemerk tot een van de meest belangrijke militaire horlogemakers ter wereld.