Maurice Lacroix Herenhorloges

Maurice Lacroix HerenhorlogesEen horlogemaker met Zwitserland als standplaats is niet voor alle merken de garantie dat ook het binnenwerk van het horloge een 100% Zwitsers fabrikaat is. Maurice Lacroix behoort tot een van de weinige Zwitserse horlogemerken die in eigen huis de prachtige manufacture horloges met hun complexe, mechanische uurwerken maakt waar dit A-merk bekend om staat. Een puik staaltje handwerk van decoratie tot complicatie… Een luxe horloge van Maurice Lacroix koop je met zorg en gaat een mensenleven mee. 

Maurice Lacroix Aikon Ladies 30 mm
Maurice Lacroix Aikon Automatic Chronograph 44 mm
Maurice Lacroix horloge EL1098-PVP01-111-2
Maurice Lacroix horloge AI6008-SS001-331
Maurice Lacroix Aikon Venturer 43 mm met extra band
Maurice Lacroix Aikon 42 mm
Vorige |  1  2  3  | Volgende

Maurice Lacroix – Oog voor detail

In Montfaucon en Saignelégier, gelegen in het Zwitserse gedeelte van het Jura gebergte, bevinden zich de ateliers van Maurice Lacroix, waar de nieuwste technologieën, creatieve inzichten en ambachtelijk handwerk centraal staan in het ontwikkelen van nieuwe technieken en complicaties voor het perfecte horloge.

Met als basis de Masterpieces uit de jaren 90 en het Masterpiece Le Chronograph mechanische horloge dat in 2006 werd geïntroduceerd, vind je bij het horlogemerk de elegante lijnen en tijdloze ontwerp van het klassieke horloge tot de meer industriële vormen van het moderne herenhorloge. De laatste vaak met transparante horlogedeksels aan de achterzijde die het mechanische uurwerk in al zijn glorie laat bewonderen.

Ook de Roue Carré uit 2011 was een noviteit; een uurwerk met het allereerste vierkante tandwiel. Deze horlogecollectie is dan ook breed en te verkrijgen in diverse prijsklassen, altijd herkenbaar aan de perfecte afwerking en aandacht voor detail.

De in 2015 uitgekomen Eliros horlogelijn pakt terug op de originele vormgeving van het klassieke horloge met in zijn binnenwerk alle technische noviteiten van de huidige tijd: een Zwitsers quartz uurwerk, ontspiegeld saffierglas en een hoogstaande edelstalen horlogekast die waterdicht is tot 5 atmosfeer.

Maurice Lacroix horloges zijn zowel te verkrijgen als dames- en herenhorloges.