Superdry Dameshorloges

Superdry HorlogesHet Britse Superdry, ook bekend van de fashionlijn, maakt lekker groffe horloges met dikke kasten, uitgesproken kleuren en duidelijke wijzerplaten met een in veel modellen oplichtende wijzers, handig in de schemering. Te verkrijgen in heel veel kleuren, van fel oranje, wit, paars of blauw tot – zeker dit seizoen – trendy aardse kleuren en goudtinten. Kunststof en edelstaal horlogekasten gecombineerd met siliconen en lederen horlogebanden geven de horloges een volkomen eigen vintage stijl. In combinatie met de trendy fashion van Superdry  ga je altijd geweldig gekleed!
Superdry Mod. SYG166WRG - Horloge
Superdry Mod. SYG166WRG - Horloge
SUPERDRY Mod. YOKOHAMA ATHLETIC
SUPERDRY Mod. YOKOHAMA ATHLETIC

Superdry – Britse & Japanse fashion

Japanse en Britse invloeden en een tikje Amerikaanse retro zijn de fundamenten waarop de Superdry dames- en herenmode & accessoirelijn is gebaseerd. De creativiteit van de streetwear van jongeren in de grote Japanse steden als Tokio maakte zo’n indruk op Superdry’s mede-oprichter James Holder dat het een grote rol zou gaan spelen in de ontwerpen van alle Superdry heren- en damescollecties met zijn stoere hoodies en geweldige grafische prints.

Deze aspecten zijn goed herkenbaar in de horlogelijn met zijn eigen en unieke styling, die bij diverse horlogemodellen wel weggelopen lijkt te zijn uit een mangafilm, maar met een Europese zakelijkheid en eenvoud in design. Superdry verrast zo elk jaar opnieuw met creatieve mode, horloges en bags & beauty.