Sporthorloges

Deelnemers aan de marathonOf je nu een beginnende of geroutineerde fietser, zwemmer of marathonloper bent; wil je optimaal presteren dan moet je je lichaam kennen. Kracht en lenigheid opbouwen doe je altijd het beste met een goed gebalanceerd trainingsschema. En als onmisbare hulp daarbij gebruik je een sporthorloge of activitytracker die je perfect inzage geeft in hoe je lichaam reageert op duur- en krachttraining. De meeste sporthorloges zijn complete computers, die al dan niet in combinatie met een bewegingssensor, calorieënteller en een extra hartslagmeter borstband je compleet informeren over de afgelegde afstand, snelheid en de verbruikte calorieën. Na of tijdens de training upload je via bluetooth of laptop de trainingsresultaten van die dag naar de bijbehorende App of naar een van de populaire hardloopsites om ze te vergelijken met andere sporters.
Sigma PC 3.11 Blauw
Polar Vantage V HR - Multisporthorloge - GPS - Zwart
Smartband sportband Fitness Hartslag Stappen Slaap
Garmin Fenix 5S Wit
Garmin Instinct, Smartwatch, Seafoam
Garmin Forerunner 35 Frost Blue
Polar Ignite black-yellow M-L
Garmin Forerunner 235 - GPS hardloophorloge met polshartslagmeter - Ø 45 mm - zwart- ijsblauw
TomTom Adventurer Orange
TomTom Golfer 2 Grey - S
Suunto Spartan Ultra Black HR
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  9  | Volgende

Fietsen, Zwemmen en Hardlopen met Sporthorloges

Door handig gebruik te maken van GPS, kunnen de huidige generatie sporthorloges van Garmin, Suunto, Polar en nu ook TomTom uiterst precies bijhouden welke afstand een hardloper aflegt, maar ook hoeveel baantjes een zwemmer heeft getrokken in het zwembad. Door te werken met geluidssignalen en trilling is het een ultiem sportmaatje, want je kunt het sporthorloge inzetten om tegen jezelf te sporten en zo je prestaties te vergroten.

Activitytrackers

Stappentellers, trappentellers en calorieverbruik; met een activitytracker van FitBit, Garmin of Polar draag je je dagelijkse workout makkelijk mee in je broekzak of om je pols.

Fitbit Alta Plum - S
Fitbit Alta Black-Gold - L - Special Edition
Samsung Gear Fit 2 Pro Zwart S
Fitbit Alta Teal - L
Garmin Vivosmart 3 HR Paars S-M
Garmin Vivofit Junior 2 - Activity Tracker voor Kinderen - Disney Minnie Mouse® - Verstelbaar bandje
Garmin Vivosmart HR Zwart
Fitbit Alta HR Zwart - S
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  | Volgende

Garmin Forerunner Sporthorloges

De Garmin Forerunner sporthorlogeserie is het ultieme horloge voor duursporters. Met zijn lange accuduur, waterdichtheid, GPS met Hotfix en groot aantal features als calorieverbruik, gemiddelde snelheid, afstand, ANT antenne, hartslagmeter en virtueel trainingsmaatje zijn deze horloges zeer gewild bij marathon- en triatlon lopers. Na de training kun je draadloos de resultaten verzenden.