Sporthorloges

Deelnemers aan de marathonOf je nu een beginnende of geroutineerde fietser, zwemmer of marathonloper bent; wil je optimaal presteren dan moet je je lichaam kennen. Kracht en lenigheid opbouwen doe je altijd het beste met een goed gebalanceerd trainingsschema. En als onmisbare hulp daarbij gebruik je een sporthorloge of activitytracker die je perfect inzage geeft in hoe je lichaam reageert op duur- en krachttraining. De meeste sporthorloges zijn complete computers, die al dan niet in combinatie met een bewegingssensor, calorieënteller en een extra hartslagmeter borstband je compleet informeren over de afgelegde afstand, snelheid en de verbruikte calorieën. Na of tijdens de training upload je via bluetooth of laptop de trainingsresultaten van die dag naar de bijbehorende App of naar een van de populaire hardloopsites om ze te vergelijken met andere sporters.
Garmin Fenix 5S Turquoise
Polar M200 Black
TomTom Golfer 2 Blauw - S
Garmin Forerunner 230 HRM Paars-Wit
Suunto Spartan Trainer Wrist HR Zwart
TomTom Runner 3 Cardio + Music + Headphone Black-Green - S
TomTom Runner 3 Cardio Dark Pink-Orange - S
Garmin Forerunner 230 Zwart-Geel
TomTom Adventurer Orange
Sigma PC 15.11 Grijs
Garmin Fenix 3 HR Titanium Polsband
Garmin Forerunner 935 Triathlon Bundel
Vorige |  1  2  3  4  5  6  | Volgende

Fietsen, Zwemmen en Hardlopen met Sporthorloges

Door handig gebruik te maken van GPS, kunnen de huidige generatie sporthorloges van Garmin, Suunto, Polar en nu ook TomTom uiterst precies bijhouden welke afstand een hardloper aflegt, maar ook hoeveel baantjes een zwemmer heeft getrokken in het zwembad. Door te werken met geluidssignalen en trilling is het een ultiem sportmaatje, want je kunt het sporthorloge inzetten om tegen jezelf te sporten en zo je prestaties te vergroten.

Activitytrackers

Stappentellers, trappentellers en calorieverbruik; met een activitytracker van FitBit, Garmin of Polar draag je je dagelijkse workout makkelijk mee in je broekzak of om je pols.

Samsung Gear Fit2 Grey - L
Polar A360 Black - L
Fitbit Charge 2 Black-Silver - L
Fitbit Flex 2 Lavender
Fitbit Alta Pink-Gold - S - Special Edition
Fitbit Blaze Classic Blue - L
Fitbit Alta Teal - L
Garmin Vivosmart 3 HR Zwart S-M
Samsung Gear Fit 2 Pro Zwart-Rood L
Garmin Vivofit Junior Digi Camo
Samsung Gear Fit2 Pink - L
Samsung Gear Fit2 Blue - S
Vorige |  1  2  3  4  5  | Volgende

Garmin Forerunner Sporthorloges

De Garmin Forerunner sporthorlogeserie is het ultieme horloge voor duursporters. Met zijn lange accuduur, waterdichtheid, GPS met Hotfix en groot aantal features als calorieverbruik, gemiddelde snelheid, afstand, ANT antenne, hartslagmeter en virtueel trainingsmaatje zijn deze horloges zeer gewild bij marathon- en triatlon lopers. Na de training kun je draadloos de resultaten verzenden.