Sporthorloges

Deelnemers aan de marathonOf je nu een beginnende of geroutineerde fietser, zwemmer of marathonloper bent; wil je optimaal presteren dan moet je je lichaam kennen. Kracht en lenigheid opbouwen doe je altijd het beste met een goed gebalanceerd trainingsschema. En als onmisbare hulp daarbij gebruik je een sporthorloge of activitytracker die je perfect inzage geeft in hoe je lichaam reageert op duur- en krachttraining. De meeste sporthorloges zijn complete computers, die al dan niet in combinatie met een bewegingssensor, calorieënteller en een extra hartslagmeter borstband je compleet informeren over de afgelegde afstand, snelheid en de verbruikte calorieën. Na of tijdens de training upload je via bluetooth of laptop de trainingsresultaten van die dag naar de bijbehorende App of naar een van de populaire hardloopsites om ze te vergelijken met andere sporters.
Sport Watch - Smart Watch - Heart Rate Tracker - Waterproof - Stappenteller - Activiteit Fitness Tracker - Bloeddrukmeter - Kleur Zwart
Polar Unite - Fitness horloge - Zwart - S-L bandje
Garmin fenix 6S -Multisporthorloge - 42 mm - Wit
Polar Vantage M - Multisport horloge - Blauw - 46 mm - M-L bandje
Polar A300 HR - Sporthorloge - Met Hartslagsensor - Black
XD Collection - Multi-sport E-ink horloge sporthorloge met hartslagmeter - Zwart
Garmin Forerunner 735XT - Sporthorloge - 44.5 mm - Donkerblauw
Suunto 9 Baro Titanium-Black
Garmin Fenix 5S Plus - GPS multisport smartwatch met polshartslagmeter - 42 mm - Zwart- Zilver
Garmin fēnix 6 — Pro en Sapphire editions Titanium met lichte titanium polsband
Garmin fenix 6X Pro - Multisporthorloge - 51 mm - Zwart
Garmin Forerunner 935 - 47 mm - Zwart
Vorige |  1  2  3  4  5  | Volgende

Fietsen, Zwemmen en Hardlopen met Sporthorloges

Door handig gebruik te maken van GPS, kunnen de huidige generatie sporthorloges van Garmin, Suunto, Polar en nu ook TomTom uiterst precies bijhouden welke afstand een hardloper aflegt, maar ook hoeveel baantjes een zwemmer heeft getrokken in het zwembad. Door te werken met geluidssignalen en trilling is het een ultiem sportmaatje, want je kunt het sporthorloge inzetten om tegen jezelf te sporten en zo je prestaties te vergroten.

Activitytrackers

Stappentellers, trappentellers en calorieverbruik; met een activitytracker van FitBit, Garmin of Polar draag je je dagelijkse workout makkelijk mee in je broekzak of om je pols.

Garmin Vivofit Junior - Activity tracker - Groen
Garmin vivofit jr. 2 Disney Frozen 2 - Elsa
Fitbit Versa Lite Blauw smartwatch
DrPhone - K1 - Activity tracker - Slimme Horloge Voor Kids - Berichten lezen - Hartslagmeter - Sportfunctie - Zwart
Fitbit Versa 2 Zwart smartwatch
Fitbit Charge 4 Speciale Editie Graniet + Aria Air Wit Extra Kunststof Bandje smartwatch
Fitbit Ionic Charcoal & Smoke Gray smartwatch
SAMMIT® Dames Activity Tracker Rood met Stappenteller- Activity Tracker Kinderen- Smartwatch Rood met Meldingen- Activity Tracker Dames en Heren-Stappenteller Horloge- Calorieënmeter- Hartslagmeter- Slaapmonitor- Bloeddrukmeter-Sporthorloge
Fitbit Versa 2 Zwart + Aria Air Wit smartwatch
Fitbit Versa Lite Wit smartwatch
Fitbit Charge 4 Staalblauw smartwatch
Vorige |  1  2  3  | Volgende

Garmin Forerunner Sporthorloges

De Garmin Forerunner sporthorlogeserie is het ultieme horloge voor duursporters. Met zijn lange accuduur, waterdichtheid, GPS met Hotfix en groot aantal features als calorieverbruik, gemiddelde snelheid, afstand, ANT antenne, hartslagmeter en virtueel trainingsmaatje zijn deze horloges zeer gewild bij marathon- en triatlon lopers. Na de training kun je draadloos de resultaten verzenden.