Guess Herenhorloges

Guess WatchesVoor mannen met een uitgesproken smaak zijn er de herenhorloges van Guess. Aparte designs, gewaagde combinaties van felle kleuren en combinaties van materialen als leer, rubber, staal en siliconen geven Guess horloges hun compleet eigen stijl. Stijlvol, sportief en soms uitbundig; voor iedereen is er een horloge op maat te vinden. Veel horloges uit de Guess Watches collecties zijn waterbestendig van 3 tot 5 ATM en kunnen tegen een stootje, wat ze maakt tot uitstekende outdoor en/of sporthorloges. Opvallend is ook de net uitgekomen, chique en waterdichte Guess Connect smartwatch die aangestuurd door Martian technologie zowel met Android als iOS smartphones kan worden gebruikt.

Guess Herenhorloge 42 mm
Guess Imprint horloge 44 mm
Guess W0942L2 Retro horloge Black
Guess W0942L4 Retro horloge Red
Guess Herenhorloge Wafer W0406G3
Guess Odyssey Herenhorloge 44mm
Guess horloge W1161G1
Guess Supernova Herenhorloge 44mm
Guess Herenhorloge W1261G3
Guess Herenhorloge Oasis Q0366G1
Guess Herenhorloge Odyssey W1107G2
GUESS Riley horloge GW0069G2
Guess Mens Dress Steel
Guess Herenhorloge Orbit W1184G1
Guess Herenhorloge W0668G7
Guess Herenhorloge Delta GW0051G1
GUESS Supernova horloge W1315G3
Guess horloge GW0215G1
Vorige |  1  2  3  4  5  6  | Volgende

Guess Sports Collection

De sportieve man zal zeer ingenomen zijn met de sportieve(re) lijn van Guess: overzichtelijke horloges met eventueel chronografische functies die tegen een stootje kunnen. Geen angst voor wat kleur? Deze sportieve lijn bevat horloges in primaire kleuren met sportieve siliconen horlogebanden. Door het fijne oog voor detaillering dat Guess kenmerkt zijn het altijd unieke, in het oog springende uurwerken die goed te combineren zijn met elke outfit.

Guess Limited Edition Gunmetal

Guess herenhorloges zijn altijd elegant en modern met een scheutje chique, mede door de gebruikmaking van zilver- en goudtinten in combinatie met gedempte kleuren als gunmetal en ijsblauw, zoals te zien bij onder andere de Limited Edition. Dit zijn horloges die in samenwerking met beroemde GUESS liefhebbers worden ontwerpen, zoals DJ Tiësto. Dit speciale horloge is voorzien van een ‘Gunmetal’ look en gepolijste en deels geborstelde RVS horlogekast voor een stoere look. Op de achterzijde van de kast is een speciaal Tiësto logo gegraveerd. Door de gelimiteerde oplage is de Tiësto W0041G1 een meer dan uniek horloge!