Jacob Jensen Dameshorloges

Jacob Jensen WatchesOm als designer je ontwerp opgenomen te zien worden in de collectie van The Museum of Modern Art in New York, dan moet je wel van goede huize komen. Jacob Jensen is zo’n ontwerper. Deze Deense industrieel ontwerper – onder andere voor Bang & Olufsen – is synoniem voor het beste Deense design, dat al jaren furore met zijn strakke, minimalistische zakelijkheid. Al het overbodige wordt weggelaten in zijn meest horlogeontwerpen, waardoor Jacob Jensen horloges een intense en pure uitstraling hebben. Een Jacob Jensen horloge gebruik je voor één ding: kijken hoe laat het is.
Jacob Jensen horloge JJ113
Jacob Jensen horloge JJ111
Jacob Jensen horloge JJ112
Jacob Jensen Dimension 870 Dameshorloge 31 mm
Jacob Jensen Chrono 613 Titanium Dameshorloge 31 mm
Jacob Jensen Chrono 614 Titanium Dameshorloge 31 mm
Jacob Jensen horloge JJ722
Jacob Jensen horloge JJ767
Jacob Jensen horloge JJ760
Jacob Jensen horloge JJ741
Jacob Jensen horloge JJ744
Jacob Jensen horloge JJ286
Jacob Jensen horloge JJ282
Jacob Jensen horloge JJ283
Jacob Jensen horloge JJ280
Jacob Jensen horloge JJ281
Jacob Jensen horloge JJ791
Jacob Jensen horloge JJ288
Vorige |  1  2  3  | Volgende

Jacob Jensen Minimalistisch Design

Zonder het te weten bent u vast al vaker in contact gekomen met een van de industriële ontwerpen van Jacob Jensen, want diverse dagelijkse gebruiksvoorwerpen zijn door hem vormgegeven. De ontwerper heeft zijn stempel gedrukt op allerlei huishoudelijke en elektronische apparaten.

Heeft u al een Jacob Jensen in huis?

De innovatieve ontwerpen die hij heeft gemaakt voor B&O zijn hiervan de meest bekende, maar ook keukenapparatuur, weerstations, klokken en telefoons hebben een make-over gekregen onder zijn handen. De ogenschijnlijke eenvoudige vormgeving van zijn ontwerpen is tot op de dag van vandaag een inspiratiebron voor vormgevers. Diverse van zijn ontwerpen zijn dan ook opgenomen in museale collecties, naast het eerdergenoemde MoMa New York ook in het het Deense Museum van Kunst en Design in Kopenhagen. Nu weet u waarom een Jacob Jensen horloge niet in úw verzameling mag ontbreken!

Ook FonQ beschikt over een uitgebreide horlogecollectie van deze Deense designer.