Certina Herenhorloges

Er is nog geen XML-feed ingevuld. Graag dit verhelpen in de instellingen.
Certina Kurth Frères HorlogesMet de start van de Grana horlogefabriek in 1906 in Grenchen Zwitserland door de gebroeders Kurth kwam het in 1939 tot de introductie van het eerste Certina Kurth Frères horloge. De traditie van het klokken maken is er een die tot op de dag van vandaag het merk Certina karakteriseert. Deze duidelijk zichtbare liefde voor het vak maakt Certina tot een van de langst bestaande horlogemerken in Zwitserland. Met een Certina horloge koopt u een Zwitser precisie instrument, dat er ook nog eens prachtig uitziet, draagbaar is en is voorzien van de nieuwste technologie en innovaties op horlogegebied.

Producten per pagina:
Sortering:

Certina Horloges – Zwitserse precisie

Certina Vintage HerenhorlogeNiet alleen bekend bij een groot aantal horlogeliefhebbers, maar ook auto- en motorsportkijkers en beoefenaars kennen dit Zwitserse horlogemerk vanwege de befaamde tijdmeting instrumenten. Het merk maakt zich onder andere sterk voor de Formule 1 en de motorsport en is Official Partner en Timekeeper van de FIA WRC-World Rally Championship. Om het 125-jarig jubileum in stijl te vieren is er een fraaie sporthorloge collectie uitgebracht met diverse modellen in chronograaf of met een standaard mechanisch uurwerk, natuurlijk allemaal voorzien van een uiterst nauwkeurig Zwitsers uurwerk.

Sportief, sterk en waterbestendig – Certina DS

Ook aan de watersporters is gedacht: De DS Doubly Secured horlogecollectie van het merk dateert al uit 1959. Deze horloges hebben een kloeke horlogekast die tegen een stootje kan en extra waterdichtheid, wat ze uitermate geschikt maakt voor zeilers en surfers. Ook de tegenwoordige serie DS Extreme Sport sporthorloges is robuust uitgevoerd, waterdicht en vaak voorzien van krasbestendig saffierglas en extra versterkte achterkant van de horlogekasten.