WeWOOD Houten Horloges

WeWood Houten HorlogesElke keer wanneer er een houten horloge van WeWOOD wordt verkocht, committeert dit groene horlogemerk zich tot het planten van een boom. Het respect voor het milieu is doordrongen in de filosofie van WeWOOD, maar dat staat hen niet in de weg tot het maken van prachtige horloges, vervaardig van het donkergroene hout van de Guaiaco, een Zuid-Amerikaanse inheemse boom en lichtgekleurde esdoorn, dat op een duurzame wijze wordt verkregen. De natuurlijke kwaliteit en verscheidenheid van dit hout geeft een prachtig dessin van natuurlijke kleuren en een patronen. WeWOOD horloges bevatten geen kunstmatige en giftige materialen.

WeWood Torpedo Nut Orange
WeWood Dellium Bamboo
WeWood Dellia Bamboo
WeWood Phoenix 46 - Teak Blue
WeWood Date MB Nut Rough Rose Gold
WeWood Criss Waves Nut Rough
WeWood DATE PAT BEIGE
WeWood Antea Flower Beige
WeWood ANTEA NUT ROUGH FABRIC
WeWood Antea Nut Mint
WeWood Date MB - Beige Black
We Wood ROSS NUT SILVER
WeWood Criss Beige
WeWood Antea Chocolate
WeWood Phoenix 38mm Wenge Grey
We Wood ANTEA BLACK GOLD
WeWood Jupiter Army RS
WeWood Antea Baroque Beige
Vorige |  1  2  3  4  5  | Volgende

WeWood Houten Horloges – Duurzaam en trendy

De beste tijd om een boom te planten was twintig jaar geleden. De tweede beste tijd is nu. Dat is de filosofie achter WeWOOD, een duurzaam horlogemerk dat zijn oorsprong heeft in Florence, Italië en dat niet alleen prachtige houten horloges vervaardigt, maar zich ook succesvol sterk maakt voor natuur en milieu. Door een boom te planten voor elk verkocht horloge maken niet alleen zij, maar ook u als koper een verschil. Alleen al in de eerste 3 maanden werden zo 5.000 nieuwe bomen geplant.

WeWood werkt samen met American Forests, een non-profit natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor de bescherming en het herstel van het milieu door het planten en verzorgen van bomen. Het doel is in 2020 maar liefst 10 miljoen nieuwe bomen geplant te hebben en zo het delicate eco-systeem te verbeteren.

Zonder kunstmatige en toxische materialen en stoffen, voelt een houten eco horloge van WeWood warm en comfortabel aan, net zo natuurlijk als uw pols zelf. Met gebruikmaking van de natuurlijke patronen in het lichte esdoorn en de groene guaicao houtsoorten is elke horloge uniek en persoonlijk. Een prachtig cadeau voor uzelf of iemand anders en de houten horloges zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Ook Mistura maakt trouwens fraaie, milieuvriendelijke houten horloges.

You buy a watch. Wewood plants a tree.

Houten Horloges van GreenTime

Naast de horloges met houten wijzerplaat van Tree Rings maakt ook het nieuwe GreenTime en Ab Aeterno, wat staat voor vanaf het begin der tijden, fraaie horloges met houten horlogekasten en banden. Rode esdoorn en sandelhout zijn een van de houtsoorten die gebruikt worden voor deze elegante horloges.

GreenTime ZW021E Horloge
GreenTime ZW052A Horloge Cijfers
GreenTime ZW113C Horloge
GreenTime ZW052C Horloge Cijfers
GreenTime ZW052D Horloge Cijfers
GreenTime ZW113A Horloge
Vorige |  1  2  3  | Volgende