Michael Kors Herenhorloges

Michael Kors TimepiecesDe nieuwste collectie herenhorloges van de Amerikaanse jet-set modeontwerper Michael Kors is herkenbaar aan zijn moderne en luxe uitstraling. Strakke, grote wijzerplaten gecombineerd met mooie lederen horlogebanden maken deze horloges stoer en eigentijds. Het gebruik van duocolor, keramiek, rosé goud, roestvaststaal en leer geven de horloges van Michael Kors niet alleen een elegant uiterlijk, maar ook een sportieve: veel van zijn horloges zijn waterbestendig tot 10 ATM.
Michael Kors MK8281 horloge - heren
Michael Kors MK8286 horloge - heren
Michael Kors MK8446 horloge - heren
Michael Kors MK8561 horloge - heren
Michael Kors MK8157 horloge - heren
Michael Kors horloge MK8818
Michael Kors MK7069 Heren horloge
Michael Kors horloge MK6248
Michael Kors MK5503 Daily Wear Bradshaw unisex horloge
Michael Kors horloge MK8815
Michael Kors horloge MK8817
Michael Kors MK8314 Heren Horloge
Michael Kors MK8340 Heren horloge
Michael Kors horloge MK8833
Michael Kors MK8781 Layton Chrono horloge
Michael Kors horloge MK8781
Michael Kors horloge MK8784
Michael Kors MK5605 unisex horloge
Vorige |  1  2  | Volgende

Michael Kors – Master of Design

Afgestudeerd aan de Fashion Institute of Technology New York kan Michael Kors zijn visie uitstekend vertalen in het ontwerp van zijn nieuwe collectie herenhorloges: van compleet in zwart staal en rubber uitgevoerde geraffineerd sobere designs met verschillende chronografische functies tot uitbundige goudkleurige, oversized klokken vervaardigd in de beste materialen. Veel van de chronografen van de designer, die kort geleden zijn 30-jarig jubileum vierde, hebben een analoge wijzerplaat wat het zijn eigen en unieke klassieke look meegeeft. In de nieuwe collectie zijn ook diverse dessins verwerkt. De schildKlasse accessoires, of u nu in driedelig pak loopt, aan het sporten bent of casual gekleed gaat.

“Een horloge is een van de meest persoonlijke dingen die een man of vrouw kan dragen. Onze horloges zijn de perfecte mix van vorm & functie. Ze staan voor alles wat ik in geloof … Klasse, luxe en design.”

Michael Kors