Cluse Dameshorloges

Cluse DameshorlogsStrak en zo tijdloos als een horloge maar kan zijn; het hot en trendy horlogemerk Cluse verrast ook dit jaar weer met een grote collectie strakke horloges die je outfit helemaal compleet maken. Vanuit hun atelier in Amsterdam ontwerpt Cluse minimalistische wijzerplaten in zilver of goud gecoate roestvrijstalen horlogekast, gecomplementeerd met met metallic lederen mesh horlogebanden of Milanese bandjes in de huidige modekleuren. En allemaal in een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, dus kies nu jouw Cluse voor dit seizoen.

cluse La Tétragone Silver-Soft Grey Alligator CL60018
Cluse horloge CW0101203013
Cluse horloge CW0101201026
Cluse horloge CW0101207029
cluse La Tétragone Single Link Silver-White CL60022S
CLUSE CW0101207016 - La Tétragone Green Gold - Horloge
Cluse La Tétragone CL60020 Rood-Rosegold
cluse La Tétragone Gold White-Green Alligator
CLUSE Minuit Mesh Black-Silver CW0101203005 - horloge
Cluse La Tétragone CL60018 Grijs-Zilver
cluse Féroce Mesh, Silver, White-Silver
cluse La Tétragone Mesh Full Silver CL60012
CLUSE La Garçonne Rose Gold White-Grey CL60005
cluse Vigoureux 33 H-Link, Rose Gold, Snow White-Rose Gold
cluse Minuit 3-Link, Rose Gold, White-Rose Gold
cluse Triomphe Rose Gold White Pearl-Soft Almond Python
cluse Boho Chic Multi-Link, Rose Gold, White-Rose Gold
cluse Le Couronnement Silver-Soft Grey CL63004
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  9  | Volgende

Fashionable horloges van Cluse

Cluse horloge - La Boheme Zwart/Goud/MetallicSimpel is het nieuwe chic. Dat zie je door het hele ontwerp van de Cluse dameshorloges heen. Herkenbaar aan de elegante en rustige wijzerplaat in een eenvoudige gouden of zilveren horlogekast zijn er horloges als de oversized La Bohème en de kleinere Minuit: een strak horloge voor nog geen honderd euro met in talloze kleuren en metallic goud of zilver verkrijgbare mesh horlogeband die je kunt verwisselen voor een nieuwe look. Of een Cluse met een speels tikje vintage: de La Vedette Mesh die met zijn retro gebold horlogeglas, offwhite wijzerplaat in combinatie met zilver, rosé gouden of geelgouden horlogekast- en band past bij elke outfit.

Cluse Horloges met Marmeren Wijzerplaat

Cluse horloge - La Roche Wit Marmer/ Rosé Goud/TaupeDe horlogelijn La Rochede rots – van Cluse is een lust voor het oog; deze horloges zijn voorzien van een authentiek marmeren wijzerplaat die elk horloge unieke uitstraling geven. Er zijn modellen uit wit marmer met de bekende grijze aders, tot zwart marmer met een lichte doortekening. Het marmer, dat voor elk horloge anders is, in combinatie met de strakke vormgeving maakt deze dameshorloges echt bijzonder. De prijs? Een heel stuk lager dan je zou verwachten voor een uniek horloge.

Cluse – Beauty in Simplicity