G-Shock Herenhorloges

G-Shock HerenhorlogesStoere, ruige horloges die presteren onder alle omstandigheden door de dikke en schokbestendige bezels en horlogekasten; dat is de G-Shock in een notendop. Nooit meer batterijen verwisselen met de Tough Solar: radiogestuurde en zelfvoorzienende horloges met zonnecellen of bluetooth. Met zijn unieke vormgeving, combinatie van analoge en digitale wijzerplaat én de grote variatie in zowel kleurgebruik als ontwerp, is er altijd een horloge naar jouw smaak. Voor de man en vrouw die niet alleen functionele, maar ook modieuze eisen stelt aan zijn horloge.
G-Shock horloge DW-5600CA-2ER
G-Shock horloge DW-5600CA-8ER
G-Shock horloge GA-700CA-2AER
G-SHOCK The Origin DW-5600BBMB-1ER
G-SHOCK Herenhorloge Classic GA-900-2AER
G-Shock GA-2100-1A3ER - Heren - 48.5 mm
GA-2100-1A1ER
G-SHOCK Classic GA-140-1A1ER
G-Shock horloge GA-2100-1A4ER
G-Shock horloge GA-100BP-1AER
G-Shock horloge GA-2100-1A3ER
G-SHOCK Herenhorloge G-Squad GBD-800-8ER
G-SHOCK Herenhorloge G-Squad GBD-800UC-3ER
G-SHOCK Herenhorloge Classic GA-2100-1AER
G-SHOCK Herenhorloge Classic GA-2100-4AER
G-Shock horloge DW-5600BB-1ER
G-SHOCK Herenhorloge G-Squad GBD-800-1BER
G-SHOCK Herenhorloge Classic GA-2100-1A1ER
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  9  | Volgende

G-Shock Triple 10

Bedacht in een tijd dat een horloge vooral een breekbaar sieraad was waarmee je met zorg moest omgaan, kwamen 2 Japanse horlogeontwerpers in 1983 met het Triple 10 principe. Een horloge moest in hun beleving voldoen aan drie eisen: een levensduur van minstens 10 jaar, een waterdichtheid van 10ATM én het horloge moest een val van 10 meter kunnen overleven. Deze basiseisen hebben uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van de G-Shock en worden doorgevoerd in de diverse horlogelijnen van het merk als de Gravity Master pilotenhorloges, de Baby G voor kleinere polsen, Master of G outdoor horloges met kompas, hoogtemeter of getijdentabel en de Tough Solar met zonnecellen en radiosturing.

G-Shock Schokbestendigheid Hamertest

In dit filmpje zie je een G-shock horloge getest worden op een wel heel brute manier: met een grote hamer. Zo te zien houdt het horloge zich uitstekend onder al het geweld!

Deze schokbestendigheid komt mede door het unieke vermogen van de G-shock om schokken op te vangen, door de constructie als door het gebruikte materiaal van de horlogekast en de bezels, die zowel de kronen van de chronografen als een enkele kroon uitstekend beschermen tegen stoten en vallen.

G-Shock Herenhorloges met Bluetooth

Diverse G-Shock herenhorloges zijn uitgevoerd met bluetooth, zodat deze kunnen worden gepaird met iPhone of Android smartphones. Zo kun je een inkomend gesprek ontvangen door middel van een geluidssignaal en/of melding op het display, e-mail alerts ontvangen, wereldtijden instellen of een alarm, timer of mediaplayer aansturen. Nooit meer je smartphone kwijt met de Phone Finder: met een druk op een knop van je G-shock geeft je smartphone een signaal af zodat je deze kunt localiseren.