Ferrari Horloges

Ferrari HorlogesGing de tijd net zo snel als de volbloed racewagens van Enzo Ferrari, dan zou je in je leven geen horloge nodig hebben. Gelukkig geldt dit niet voor de horlogecollectie van Ferrari. Maar het temperament en de sportiviteit die dit Italiaanse supercar merk uitstraalt, wordt voor de volle 100% vertaald naar de horloges die zo trots het Ferrari logo mogen dragen. De meesterlijke lijnen die de sportwagens zo beroemd hebben gemaakt, zie je terug in de glooiing van de wijzerplaten,  de rood-zwarte kleurcombinaties en niet in de laatste plaats de luxe uitstraling die elk Scuderia Ferrari horloge zijn finishing touch geven.

Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Scuderia Ferrari Horloges

Liefhebbers van meesterlijke sportwagens zullen zeker warmlopen voor horloges als de Pit Crew met zijn geblokte wijzerplaat, siliconenband en edelstalen horlogekast, de Raceday in diverse uitvoeringen en complicaties en de opvallende Ready-Set-Go!, een extra groot chronografisch horloge met comfortabele siliconen horlogeband en de kroon niet op drie maar op twaalf uur, de bekende Ferrari kleuren en het gele logo op de wijzerplaat.
 
En dan is er ook nog een van de andere paradepaardjes uit de renstal: de Scuderia, een supersized horloge met een tachymeter en datumaanduiding, zwart-rode of blauwe wijzerplaat en verkrijgbaar in glanzend of gecoat zwart edelstaal. En al dat moois voor de prijs van één wieldop, dat maakt een Ferrari kopen natuurlijk een stuk aantrekkelijker.