Skagen Denmark Herenhorloges

Skagen Denmark HerenhorlogesDeens Design all the way from the USA; dat is Skagen Denmark. High-design herenhorloges met een minimalistisch uiterlijk, vormgegeven in ultraplatte horlogekasten uit duurzame materialen als titanium, edelstaal met zilveren en gouden stijlelementen. Een Skagen herenhorloge past bij elke gelegenheid, zowel tijdens als buiten je werk en door het lichte gewicht voel je nauwelijks dat je het om hebt. Ook verkrijgbaar als chronograaf met secondenwijzer, datumaanduiding en stopwatch.
Skagen horloge SKW6610
Skagen horloge SKW6655
Skagen horloge SKW6681
Skagen SKW2759 - Signatur - Horloge
Skagen horloge SKW6609
Skagen horloge SKW6537
Skagen SKW6373 Signatur Big horloge
Skagen horloge SKW6374
Skagen SKW6579 - Signatur - Horloge
Skagen SKW6544 - Aaren Kulor - Horloge
Skagen Sigantur horloge SKW6355
Skagen horloge SKW6654
Skagen Signatur horloge SKW6578
Skagen Signatur horloge SKW6579
Skagen SKW2785 - Signatur - Horloge
Skagen horloge SKW6579
Skagen Signatur Horloge SKW6654
Skagen horloge SKW6743
Vorige |  1  2  3  4  5  6  | Volgende

Skagen Denmark herenhorloges – Less is more

Het in 1989 door een naar de USA geëmigreerd Deens echtpaar opgerichte Skagen Denmark is tegenwoordig als onderdeel van Fossil een origineel Amerikaans merk. In navolging van het bekende Deense design staat Skagen bekend om zijn minimalistische horlogecollecties tegen een betaalbare prijs.  Zowel de standaard als chronografische herenhorloges hebben een strakke zakelijke uitstraling met eenvoudige wijzerplaten en rustige, klassieke kleurstellingen, geïnspireerd op de nabijheid van strand en zee in Skagen, de Deense badplaats in Noord-Jutland waar de horloges hun naam aan ontlenen.

Less is more en dat zie je terug in de horloges. Geen overbodigheden maar een functionele en goed afleesbare wijzerplaat, in fraaie afgeronde vierkante wijzerplaten of volmaakte cirkels. De combinatie met hoogwaardige materialen maakt de horloges draagbaar voor elke gelegenheid, of je nu young professional bent of een meer casual drager.