Skagen Denmark Herenhorloges

Skagen Denmark HerenhorlogesDeens Design all the way from the USA; dat is Skagen Denmark. High-design herenhorloges met een minimalistisch uiterlijk, vormgegeven in ultraplatte horlogekasten uit duurzame materialen als titanium, edelstaal met zilveren en gouden stijlelementen. Een Skagen herenhorloge past bij elke gelegenheid, zowel tijdens als buiten je werk en door het lichte gewicht voel je nauwelijks dat je het om hebt. Ook verkrijgbaar als chronograaf met secondenwijzer, datumaanduiding en stopwatch.
Skagen horloge SKW6401-SC
skagen Herenhorloge SKW6457
Skagen Aaren Naturals horloge SKW6728
Skagen Aaren Naturals horloge SKW6727
skagen Herenhorloge Ancher Large SKW6104
skagen Herenhorloge SKW6086
skagen Herenhorloge Ancher SKW6433
skagen Herenhorloge Hagen SKW6279
skagen Herenhorloge Signatur SKW6390
Skagen horloge SKW6726
skagen Herenhorloge Aktiv SKW6078
Skagen horloge SKW6578
skagen Herenhorloge Holst Large SKW6180
skagen Herenhorloge Ancher SKW6418
Skagen horloge SKW6523
Skagen Signatur horloge SKW6578
Skagen Sigantur horloge SKW6355
Skagen horloge SKW6613
Vorige |  1  2  3  4  5  | Volgende

Skagen Denmark herenhorloges – Less is more

Het in 1989 door een naar de USA geëmigreerd Deens echtpaar opgerichte Skagen Denmark is tegenwoordig als onderdeel van Fossil een origineel Amerikaans merk. In navolging van het bekende Deense design staat Skagen bekend om zijn minimalistische horlogecollecties tegen een betaalbare prijs.  Zowel de standaard als chronografische herenhorloges hebben een strakke zakelijke uitstraling met eenvoudige wijzerplaten en rustige, klassieke kleurstellingen, geïnspireerd op de nabijheid van strand en zee in Skagen, de Deense badplaats in Noord-Jutland waar de horloges hun naam aan ontlenen.

Less is more en dat zie je terug in de horloges. Geen overbodigheden maar een functionele en goed afleesbare wijzerplaat, in fraaie afgeronde vierkante wijzerplaten of volmaakte cirkels. De combinatie met hoogwaardige materialen maakt de horloges draagbaar voor elke gelegenheid, of je nu young professional bent of een meer casual drager.