Informatie

Voor uw informatie

Leuke Horloges verzamelt voor u de mooiste horloges op het web, op een overzichtelijke website. Wij zijn echter niet de verkopers van deze uurwerken. Wanneer u meer informatie wilt bekijken van een horloge dat u bevalt wordt u automatisch doorgestuurd naar de verkopende webshop met alle informatie.

Heeft u vragen over een horloge, bewandel dan de kortste weg en neem contact op met de horlogeshop waarheen Leuke Horloges verwijst. Zij kunnen u er alles over vertellen en u heeft snel antwoord op uw vraag.

 

Op Leuke Horloges.nl staan productlinks naar meerdere online horlogewinkels. Deze links worden als informatie ter beschikking gesteld. Leuke Horloges.nl kan geen enkele garantie bieden aangaande de juistheid, voorradigheid of volledigheid van deze informatie. Voor vragen aangaande de aangeboden producten dient u zich bij de desbetreffende verkoper te vervoegen.

Leuke Horloges.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het aangaan van verplichtingen of doen van aankopen bij de externe webshops waarnaar op deze website verwezen wordt.