Karl Lagerfeld Dameshorloges

Er is nog geen XML-feed ingevuld. Graag dit verhelpen in de instellingen.

Karl Lagerfeld HorlogesHet fashion icoon van de modewereld Karl Lagerfeld voert sinds 2013 in zijn aanzienlijke modelijn ook een opvallende horlogecollectie, in samenwerking met Fossil. Voor wie een galajurk graag afwisselt óf misschien wel combineert met een motorjack zijn de horloges van JK een absolute must. Juist de rake combinaties van materialen en natuurlijk zijn uitstekend oog voor design geven de horloges een geheel uniek karakter mee, met op elk horloge een kleine gravure van het Karl’s profiel. Dit wil je niet missen!

Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Karl Lagerfeld’s Karl Zip Dameshorloge

Een van de meest verrassende horlogemodellen is wel de Karl Zip; een trendy en lekker ruig dameshorloge. Een horlogeband van 2 aaneen geritste lederen banden met daarop geplaatst de voor Karl Lagerfeld kenmerkende pyramidevormige edelmetalen studs, gecombineerd met een bescheiden vierkante wijzerplaat die samen met de vierkante, geometrische studs een oogstrelend en opvallend geheel vormen.

 

Draag de Karl Zip met een stoere outfit, of laat je inspireren door de meester himself en combineer dit eigenzinnige horloge met een chique jurk en high heels voor de ultieme Lagerfeld look!

Karl Lagerfeld – 60 Jaar Fashion Icoon

Karl Lagerfeld - Bron Wikepedia

De altijd in een hooggesloten witte boord getooide Duitse Karl Lagerfeld heeft een cv waar je U tegen zegt. Zijn meer dan 60-jarige carrière omvat vele disciplines; van een eigen modelijn en creatief directeur van Chanel, fotograaf en ontwerper voor Hogan tot filmregisseur en in de vorige eeuw divers fantastisch werk voor modehuis Chloé, inclusief de bekende parfums. Zonder overdrijven kun je stellen dat Karl Lagerfeld behoort tot een van de meest invloedrijke couturiers van de eind 20e & begin 21e eeuw.