Marc by Marc Jacobs Dameshorloges

Marc by Marc Jacobs DameshorlogesMarc Jacobs, de top modeontwerper uit New York, die van 1993 tot en met 2013 de artistieke scepter zwaait over modehuis Vuitton, doet gelukkig meer dan alleen kleding ontwerpen. De horlogecollectie, eenvoudig Marc genaamd, die jaarlijks uitkomt onder zijn naam geeft een inkijkje in zijn creatieve geest. Stijlvol en toch uitbundig, door het gebruik van edelstaal en ingetogen kleuren voor de wijzerplaten en cijfers. Zo past een Marc by Marc Jacobs horloge perfect bij een sportieve outfit of combineer het horloge met een elegant avondjurkje tijdens een avondje uit.
Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Marc by Marc Jacobs

Nederland heeft er even op moeten wachten, maar de topdesigner heeft een fraai staaltje afgeleverd: elke horloge uit de Marc by Marc Jacobs lijn is een kunststukje. De variatie in zijn kledinglijn is ook duidelijk zichtbaar in zijn horlogeontwerpen: van rustig opgebouwde wijzerplaten met strakke vattingen en horlogebanden tot de spetterende strass-vattingen die sommige van de dameshorloges omvatten; er is keus voor iedereen en voor elke smaak.

Marc Jacobs is solo

De geruchten waren er al, maar tijdens de Parijse modeshow in oktober 2013 werd het bewaarheid: Marc Jacobs ging een eigen modelijn voeren. Na zestien jaar verliet de Amerikaanse ontwerper, die als eerste een tassenmerk voor Vuitton creëerde het modemerk en gaat zich concentreren op op zijn eigen label, wat goed zou moeten zijn voor een miljard dollar. Hij heeft het zeker goed gespendeerd, want de mode- en accessoirecollectie van zijn hand is zeker spectaculair te noemen!. Van een fraaie tassenlijn met Hobo’s, schoudertassen en clutches tot erg fraaie horloges die je outfit helemaal compleet maken.