Haaven Automatic Herenhorloges

Haaven Automatic - Automatische HorlogesWie de tijd in al zijn technische perfectie letterlijk voor zijn ogen wil zien verstrijken moet eens kijken naar de automatische horloges van Haaven Automatic.  Haaven is expert in het vervaardigen van mechanische horloges met een automatisch kwaliteitsuurwerk en een skeleton behuizing, zodat het draaien van de rotor en raders zowel door een glazen bodemplaat als door de opengewerkte wijzerplaat zichtbaar is. Tel daar het stoere ontwerp, het gebruik van de mooiste materialen als edelstaal, keramiek en siliconen, de robuuste horlogebanden met edelstalen vlindersluiting bij op en je het het over een automaat van formaat in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Haaven Automatic met Citizen-Miyota Uurwerk

De horloges van Haaven vallen op door de combinatie van de nieuwste technieken en een modern, industrieel design in hoogstaande en sterke materialen met meerdere complicaties als datumaanwijzing, secondenwijzer en 24 uursaanduiding.  De diverse horlogemodellen zijn voorzien van stoere 3D bezels, rosé gouden accenten of maken gebruik van keramische horlogekasten, krokolederen horlogebanden met edelstalen vlindersluitingen en wijzerplaten van het ultrasterke carbon fiber of mineraalglas met saffier coating en een lichtgevende index. Haaven Automatic horloges komen met 2 jaar garantie en worden geleverd in een fraaie box.

De door Haaven Automatic gebruikte precisie uurwerken zijn vervaardigd bij Citizen-Miyota en gelden als een van de beste automatische uurwerken die verkrijgbaar zijn. Door het open ontwerp is het bewegen van de raderen in het binnenwerk goed te zien en met recht fascinerend te noemen, zeker voor een echte horlogeliefhebber. Dit automatische uurwerk wordt door uw polsbewegingen vanzelf opgewonden en beschikt bij de meeste horlogemodellen over een gangreserve van 40 uur. Ook kunt u het uurwerk met de hand opwinden door aan de kroon te draaien, net als een standaard opwinduurwerk. Wanneer u uw automaat niet draagt is het handig deze ’s nachts in een watchwinder te bewaren, zodat uw automaat altijd klaar voor gebruik is wanneer u hem wilt omdoen.