Marc Eckō Herenhorloges

Marc Eckō HorlogesSportieve horloges voor snelle mannen, dan heb je het al snel over Marc Eckō. Altijd vooruit met strakke designs, uitgesproken kleuren en vervaardigd van moderne materialen en combinaties. De creativiteit van kledingontwerper, kunstenaar en filantroop Marc Eckō is altijd aanwezig in zijn gehele urbanfashionlijn. Ook de bijbehorende horlogecollectie blinkt uit in kenmerkend design: eigenwijze ontwerpen met eclectische wijzerplaten en robuuste oversized horloges met grote displays.
Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Marc Eckō – Games & Graffiti

De graffiti in zijn thuishaven New Jersey is een van de inspiratiebronnen van artiest Marc Eckō, die zijn roots heeft in de kunst- multimedia- en gamescene van deze cosmopolitische stad. Ooit begonnen met het beschilderen van t-shirts in de garage van zijn ouders, is hij met name in het begin van deze eeuw uitgegroeid tot een florerend bedrijf dat zich richt op casual kleding met links naar de hip-hop and skate scene. Het succes van dit bedrijf stelt hem tegenwoordig in de mogelijkheid veelbelovende start-ups te ondersteunen, zowel financieel als creatief.

Ook heeft hij enkele jaren geleden de game Marc Ecko’s Getting Up: Contents Under Pressure uitgebracht en het boek Unlabel waarin hij zijn succesvolle carrière beschrijft: hoe het hem lukte met een startkapitaal van $5.000 uiteindelijk een wereldwijd imperium op te zetten. Een must-read voor alle creatievelingen die zelf bezig zijn met een start-up!

Door telkens weer buiten zijn eigen grenzen te gaan ontdekt hij keer op keer nieuwe mogelijkheden en designs, die eenmaal vertaald, een unieke collectie herenhorloges oplevert. Zijn horloges zijn sportief en eigen, met een fraaie digitale wijzerplaat en leverbaar in diverse kleurstellingen. Je kunt een Marc Ecko horloge dan ook combineren met elke kledingstijl.