Nooka Zub Herenhorloges

Nooka Zub WatchesWijzers, wijzerplaten, digitaal: zijn er nog andere manieren van klok kijken? Dat is de vraag waar de ontwerpers van Nooka zich al jaren mee bezighouden. Laten we het eens anders doen! Met een futuristisch, nerderig en baanbrekend design geeft Nooka bij diverse horloges ‘de tijd aflezen’ tot een geheel nieuwe functionaliteit. Je zult een Nooka Zub horloge niet altijd direct herkennen als horloge en je moet er even mee leren omgaan. Een must voor iedereen die gek is van technologie.
Nooka design - Horloge Zub Zen-V 38 Grey
Nooka design - Horloge Zub Zen-V 38 Grey
Nooka design horloge - Zub Zenv - oranje - goud
Nooka design horloge - Zub Zenv - oranje - goud
Nooka Zizm design- horlogebanden- blauw- en-grijs
Nooka Zizm design- horlogebanden- blauw- en-grijs

Nooka Zub – Intuïtief klokkijken

We hebben allemaal klok leren kijken van onze ouders of op school. De grote wijzer op 12, de kleine wijzer op 9: hoe laat is het? Deze manier van klokkijken is ingeprent, maar is een analoge klok wel de meest intuïtieve manier van de tijd aflezen? Bij Nooka denken ze van niet. De wijzerplaat van een Nooka Zub horloge bevat een grafische voorstelling van de tijd door middel van bolletjes of lijnen. Zo worden de uren, dagen, minuten lineair weergegeven. Het is misschien even anders, maar ben je gewend dan voelt het heel intuïtief. En daarbij zien de Nooka Zot, de Zen, de Zirc en de Zoo er nog eens prachtig uit.

De naam Nooka is een verbastering van New, Nuclear & New York, de woonplaats van designer Matthew Waldman. Zijn missie is het maken van zijn herkenbare, een tikkie provocerende en evolutionaire ontwerpen die zo goed tot hun recht komen in deze prachtige horloges als ook in fashion, parfum en accessoires.