Tikkers Kids Kinderhorloges

Tikkers Kids KinderhorlogesPaars, groen, roze of blauw; een Tikkers Kids kinderhorloge is verkrijgbaar in een heleboel vrolijke en stoere kleuren en thema’s. Roze en lichtblauwe hartjes, regenboog en vlinder horloges voor echte meisjes-meisjes; antraciet, paars & wit voor trendy kids en donkerblauwe horloges met voetbalplaatjes en stoere klokjes met camouflagekleuren voor kleine wildebrassen. De Tikkers Kids zijn niet voor niets zo populair onder kinderen en ouders; want je hebt al een Tikkers Kids voor net geen 25 euro.
Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Makkelijker klokkijken met Tikkers Kinderhorloges

Tikkers Kids - kinderhorloges voor wildebrassenTikkers Kids kinderhorloges zijn gemaakt met oog voor het gedrag en de wensen van kinderen. Ze zijn licht in gewicht door de uit kunststof vervaardigde horlogekast – met een bij de meeste modellen roestvrijstalen bodem – en een soepele siliconen horlogeband of een textielband die makkelijk met klittenband gesloten kan worden.

Tikkers Kids - Stoere kinderhorloges voor jongensDe duidelijke, met mineraalglas afgewerkte wijzerplaat van een Tikkers heeft goed leesbare cijfers bij alle uren staan en bij diverse modellen een minuten aanduiding op de bezel – de ronde rand rondom de wijzerplaat. Dit maakt het klokkijken voor de allerjongste jongens en meisjes een heel stuk makkelijker en helpt het sneller goed te kunnen zien hoe laat het is. De Tikkers Kids kinderhorloges werken met een Miyota quartz uurwerk, zijn spatwaterdicht (3 ATM) en kunnen dus tegen handen wassen en een spatje water, maar zijn niet geschikt om mee te douchen of zwemmen. Houd daar dus rekening mee en leer je kind zijn of haar horloge op tijd af te doen of te beschermen tijdens een flinke regenbui.