Larsson & Jennings Horloges

Larsson & Jennings HorlogesDe horloges van Larsson & Jennings laten zien waarin de samenwerking tussen landen groot in kan zijn; de klassiek belijningen van het beste in Brits design gecombineerd met Scandinavisch minimalisme, gevat in de perfectie van Zwitserse uurwerken. Deze mondiale samensmelting geeft deze horloges hun unieke en herkenbare karakter. Met een diameter tot 39mm zijn alle Larsson & Jennings horloges zowel draagbaar voor dames als heren. Een sieraad voor elke pols en elk moment!
Er zijn op dit moment geen artikelen gevonden.

Larsson & Jennings Horloges – Zwitsers vakwerk

Hoezeer ook de horloge industrie profiteert van alle technologische ontwikkelingen is goed te zien aan de werkwijze van het in 2012 door een Stockholms en Londens vriendenstel opgerichte Larsson & Jennings. Van de eerste schets met potlood en papier van een nieuwe horlogelijn tot aan het digitale vervolgontwerp in 2d en 3D wordt gewerkt aan de precieze combinatie van vorm, degelijkheid en comfort waar deze horloges bekend om staan.

De dunne horlogekasten en klassieke wijzerplaat, de subtiele accolade uit het logo verwerkt op de kroon van elk horloge en de afwerking met Milanese en kwaliteitslederen horlogebanden geven deze horloges een natuurlijke, chique uitstraling. Het hele proces van ontwerp tot de uiteindelijke fabricage in Zwitserland kan per horloge wel zo’n twee jaar in beslag nemen.