MSTR Herenhorloges

MSTR HerenhorlogesStoer en onverzettelijk, dat is een goede kwalificatie voor de herenhorloges van het hier nieuwe MSTR horlogemerk. Deze letterlijke Meister onder het herenhorloge heeft een uitstekend oog voor de hedendaagse trends in fashion, sport en accessoires gecombineerd met ouderwets vakmanschap en wordt in kleine oplages vervaardigd. Niet voor niets hebben de horloges, met hun carbon en edelstalen horlogekasten bekende atleten en muzikanten als ambassadeur. De grote verscheidenheid aan gebruikte materialen en horlogebanden in zeldzame ledersoorten maken deze MSTR horloges helemaal af.

MSTR Ambassador & MSTR MKII

De MSTR Ambassador is een grote herenklok met een zware, ronde horlogekast en een analoge wijzerplaat. Te verkrijgen in diverse kleuren, schakelbanden of lederen horlogeband. Een goed betaalbaar herenhorloge waarmee je op zult vallen. Zo is er de Ambassador in geborsteld zilver, een van de paradepaardje van MSTR, gemaakt van de beste kwaliteit RVS met schakelband en Japans Seiko uurwerk met tijd, datum, stopwatch en 24-uurs functie.

Ook de Ambassador Titanium grijs valt op door zijn fraaie kleurcontrast van het koele titanium en het 316L edelstaal en de diepzwart accenten van de wijzerplaat. Dit unieke Ambassador komt alleen als limited edition van 500 stuks, met het serienummer van 1-500 gegraveerd op de achterkant. Het Meister herenhorloge is waterdicht tot 10ATM, draait op een Seiko uurwerk, sluit met een vlindersluiting en komt met extra schakeltjes voor de horlogeband, zodat deze ook om een extra brede pols past.

De MKII valt op door zijn unieke, grafische vormen: de hoekige vorm van de horlogekast in combinatie met de ronde wijzerplaat maakt de MKIII een zeer opvallend herenhorloge van Meister. Zoek er eentje in jouw favoriete materialen: van rosé goud met een rubberen band tot de stijlvolle uit carbon vervaardigde Chief MKII met zijn matzwarte uiterlijk.

Herenhorloges vergelijkbaar met MSTR Watches

SALE | Aviator F-Series world cities chronograph | AVW2020G287
SALE | Aviator F-Series world cities chronograph | AVW7770G262
TW Steel TWMC20 MC Editie horloge 45mm
TW Steel TWMC46 MC Editie horloge 50mm
TW Steel TWMC54 MC Editie horloge 50mm
TW Steel TWMC22 MC Editie horloge 45mm
TW Steel TWMC23 MC Editie horloge 45mm
TW Steel TWMC24 MC Editie horloge 45mm
TW Steel TWMC29 MC Editie horloge 45mm
TW Steel TWMC43 MC Editie horloge 50mm
TW Steel TWMC45 MC Editie horloge 50mm
Swiss Military Hanowa horloge 06-4309.17.003
Vorige |  1  2  3  4  5  6  7  8  9  | Volgende