Calvin Klein Dameshorloges

Calvin Klein HorlogesAl is de naamgever van het Amerikaanse Calvin Klein al langere tijd niet meer betrokken bij het bedrijf, nog altijd ademt het de invoed van deze toonaangevende ontwerper. Beroemd geworden door de zijn kledinglijn met de bekende ondermode en skinny jeans, voeren zij ook een fraaie horlogecollectie die opvalt door zijn uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De Calvin Klein horloges vallen op door hun minimalistische ontwerp, subtiele kleurstellingen en organische vormen. Het vrouwelijk en elegante ontwerp van de horloges is tijdloos en past bij elke situatie; van festival, etentje tot op kantoor.

Calvin Klein Horloge City Extension K2G231VN
Calvin Klein Horloge Subtle K0V23107
Calvin Klein Horloge Impetuous K4F2N111
Calvin Klein Horloge City Extension K2G236X6
Calvin Klein Horloge Ck Minimal K3M2212Y
Calvin Klein Horloge Minimal K3M23126
Calvin Klein Horloge Senses K5N2M1Z6
Calvin Klein Horloge Impetuous K4F2N116
Calvin Klein Horloge City K2G2314N
Calvin Klein Horloge City Extension K2G23146
Calvin Klein Horloge Stately K4F2N111
Calvin Klein Horloge Ck Drift K6S2N116
Calvin Klein Horloge Ck Drift K6S2N516
Calvin Klein Horloge Dainty K7L23546

Producten per pagina:
Sortering:

Calvin Klein Dameshorloges

In het begin van de tweede helft van de vorige eeuw startte Calvin Klein zijn ontwerpersbestaan in New York met een eigen haute couture en prêt-à-porter kledinglijn voor dames en heren, waarvoor hij meerdere prijzen ontvaing. In de jaren 80 maakte Calvin Klein wereldwijd furore door het principe van merkkleding ook door te voeren in zijn lingerie lijn. Eindelijk werd ondermode ook fashion!

Tegenwoordig is het merk niet meer in zijn handen, maar verkoopt wereldwijd sportieve en casual kleding, lingerie, parfum en accessoires als de hier getoond horloges voorzien van het bekende CK logo. Alle horloges van Calvin Klein zijn voorzien van Zwitserse kwaliteitsuurwerken, vervaardigd van hoogwaardige materialen als roestvast staal en voorzien van zilveren & rosé en geelgouden accenten.